HTML

Friss topikok

Bill Gates pénteken vonul vissza

2008.06.23. 18:09 bellini

Bill Gates, a Microsoft cég alapítója pénteken vonul vissza funkciójából, de továbbra is a cég közelében marad, hiszen tiszteletbeli elnöke lesz a világ legnagyobb software cégének.

Hétvégén vonul vissza vezető pozíciójából Bill Gates, a Microsoft cég első embere, ezután csupán csak különleges programok tervezésébe kapcsolódik be, és tiszteletbeli elnökként figyeli majd vállalata tevékenységeit.

Gates nehéz helyzetben hagyja ott cégét, hiszen a Microsoftnak nem sikerült megvásárolnia a Yahoo!-t, keresőmotorjuk népszerűsége csökkenőben, az online bevételekből csak keveset tudnak lefelezni, a Google-el szembeni harcban pedig folyton alul maradnak.

Gates és társai 1975-ben hozzák létre a világ legnagyobb és legjelentősebb softwareket gyártó cégét, melynek legismertebb terméke a Windows operációs rendszer, és mely a világ operációs rendszereiből 90-95%-ot tudhat magáénak.

Szólj hozzá!

Címkék: hír business

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr25535624

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása