HTML

Friss topikok

Hangoskönyv Grosics Gyulával

2008.06.03. 11:26 bellini

A Rebeka és Panni könyvkiadó folytatja közéleti személyiségeket bemutató sorozatát, az Erdő Péterrel készült nagy sikerű hangoskönyv után ezúttal a magyar futball kedvelőinek szeretnének maradandó értéket adni. 2008. június 2-án jelentetik meg a Grosics Gyula többszörös válogatott focistával, olimpiai bajnokkal készült hangoskönyvüket.

„Egyedülálló felvételről van szó, hiszen a 86-szoros válogatott kapus egy több mint egyórás mélyinterjúban mesél életéről, sikereiről. Számos érdekes, eddig nem hallott történet hangzik el a legendás „Aranycsapat”- tag múltjáról, gyerekkoráról.” – tudtuk meg a kiadó vezetőjétől, Eitzenberger Balázstól. „Az elsőként sötét színű mezt viselő, éppen ezért csak fekete párducnak nevezett kapusról az érdeklődök többek között megtudhatják, hogyan került kapcsolatba a focival - egy kedves anekdota szerint a kis Gyula a vasárnapi misét kihagyva, véletlenül ment el élete első focimeccsére -, miért Dorogon kezdett el focizni 13 évesen, miért lett éppen kapus, hogyan került fel a fővárosba, miért került át a budapesti Honvédhoz, miért volt eltiltva a válogatottól, vagy éppen azt, hogy édesanyja miért csak egy meccsére látogatott el.”

Az egész nemzet által szeretett és tisztelt, mindig jó kedélyű, egykori olimpiai bajnok Gyula bácsi legnagyobb vágyát is megosztja a hallgatókkal a hangoskönyvön, azt, hogy egyszer újra együtt szurkoljon az egész ország egy nemzetközi szinten is sikeres futball-válogatottnak.

Szólj hozzá!

Címkék: magyar hír megjelent

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr45501214

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása