HTML

Friss topikok

Fukar foci 2008: Focizz, szurkolj, játssz a sztárokkal

2008.06.03. 14:33 bellini

Majka, Németh Lajos, Dundika, Beleznay Endre, Kustánczi Lia és Nacsa Olivér szórakoztatja mostantól négy héten keresztül minden pénteken 16.00 – 17.00 óra között a Saturn áruházak vásárlóközönségét. De azoknak sem kell szomorkodniuk, akik szombaton tudnak ellátogatni az elektronikai cikkek birodalmába, hiszen Zimány Linda, Debreczeni Zita, Maksa Zoltán, Szebeni István, Gianni és Gangxta Zolee várja a focirajongó vásárlókat.

Az idei Futball Európa Bajnokság megihlette hazánk talán legnagyobb, de minden bizonnyal legfukarabb elektronikai cikkeket forgalmazó áruházát: hihetetlen programokkal és akciókkal várnak minden érdeklődőt, s ezt a hírességeink sem hagyhatták szó nélkül. A foci EB négy hete alatt Németh Lajos Beleznay Endrével, Gangxta Zolee Harsányi Leventével csocsózik, igazi vérre menő küzdelmet vív konzolokon Majka, Szebeni István, Gianni és a Supernem énekese, Pap Szabi. Természetesen a szép lányok sem maradhatnak ki a programokból, ha már a focirajongó férfiak szórakoztatása a cél, így Zimány Linda, Debreczeni Zita, Dundika és Kustánczi Lia versenyben csapol majd sört a szomjas közönségnek. A rendezvényekről a humor sem hiányozhat, interaktív meccskommentálást tart péntekenként Nacsa Olivér, szombatonként pedig Maksa Zoltán.

Nyerj egy Mitshubishi Colt Cabrio-t

1.   Vásárolj egy LCD vagy plazma TV-t bármelyik Saturn áruházban május 19. és június 29. között!

2.     Kérj a pénztárnál egy nyereményszelvényt! Töltsd ki olvashatóan!

3.      Dobd be a gyűjtőládába a kitöltött szelvényedet!

4.      Ha a Te nevedet sorsolják ki, vedd át a saját Mitshubishi Colt Cabrio-dat!

A rendezvényekre természetesen várjuk a sajtó kedves munkatársait is. A fotós kollégák akadálytalan tevékenysége miatt kérem, hogy mindenképpen jelezze érkezését/érkezésüket, ugyanis a felszerelésüket (az elektronikai áruház házirendjéből adódóan) így minden átvizsgálás nélkül engedik ki-be az áruházból.

Szólj hozzá!

Címkék: hír sztárok hírességek celebek

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr37501474

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása