HTML

Friss topikok

KRISZ RUDI - ÕRIZD A LÁNGOT

2008.06.02. 20:25 bellini

Krisz Rudi legutóbbi lemeze 3 éve látott napvilágot. Az azóta eltelt idõszakot az énekes külföldi karrierjének építésével töltötte. Részt vett egy amerikai tehetségkutató versenyen, ahol 2800 induló közül bekerült a legjobb 10-be, valamint Angliában és Indiában promotálta "Play With Me Now" címû dalát, amit Londonban több kereskedelmi rádió is játszott.

A nemzetközi sikereken felbuzdulva a most megjelent albumot szintén magyar és angol nyelven készítette el. Az elsõ maxihoz - amely az "Üss meg / Hit Me or Hate Me" címû dalból készült - kapcsolódó videoklipet az olaszországi Velencében forgatták 35 mm-es filmre, mely a külföldi sugárzások alapfeltétele.

A 3 napos forgatás bõvelkedett izgalmas pillanatokban, amit a stáb leginkább magának köszönhetett... Volt úgy például, hogy hosszú sikátorrészeket zártak el a forgalomtól szemrebbenés és hivatalos engedélyek nélkül. Egy másik jelenet kedvéért fényes nappal a közszeméremsértés határát súroló jeleneteket vettek fel, melyben a fõszereplõ hölgy félmeztelenül táncolt Rudinak. Az éjszaka leple alatt pedig olyan tüzes snitteket rögzítettek, amelytõl már a stáb több tagja is elhatárolódott.

Rudi és csapata idén nyáron ismét együtt tölt pár napot rajongóival: augusztus elején Mátrafüred-Sástón rendezik meg ugyanis a 2008-as Krisz Rudi nyári tábort, amely izgalmas programokkal várja a rajongókat.

Szólj hozzá!

Címkék: média zene video magyar youtube énekes videoklip megjelent

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr35500065

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása