HTML

Friss topikok

A Naplegenda Táncprodukció DVD-n!

2008.06.02. 18:10 bellini

A nemrég Kínából hazatért Naplegenda előadás újabb mérföldkőhöz érkezett: május végén napvilágot látott a táncprodukció DVD változata.

A Naplegenda előadás hét éve járja a hazai és külföldi színházakat és szabadtéri színpadokat. Az alkotók új, egyedi minőségű látvány- és hangzásvilággal ötvözik a táncszínházi előadást, a Tom-Tom Records hasonló igényességgel látott hozzá a darab megörökítéséhez.

A felvétel 2007 őszén készült a Művészetek Palotájában. Az előadás a Napnak az ember életében betöltött szerepét jeleníti meg energikus, magával ragadó, egyben misztikus, és bensőséges képekben. A táncelőadás az emberi kultúra önkifejezése is egyben, amely tánc, mozgás, zene és ének egységében forr dinamikus előadássá, magával ragadva az előadás, egyben a DVD nézőit.

Mihályi Gábor, koreográfus és Nikola Parov, zenész-zeneszerző munkája gyönyörű mozgóképekben és 5.1-es hangminőségben tárulhat a néző elé. A kiadvány extrái között a táncprodukció záró száma, a Repülj madár, repülj című dalra készült klip, illetve fotóalbum található.

Az előadás élménye most már DVD-n bármikor megtekinthető, de a nyár folyamán kétszer élőben is átélhetik az érdeklődők. A Magyar Állami Nép Együttes táncosai június 12-én a Művészetek Palotájában, július 5-én pedig a Siófoki Szabadtéri Színpadon mutatják be a táncprodukciót.

Szólj hozzá!

Címkék: dvd

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr83499827

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása