HTML

Friss topikok

Autózz, sétálj és fedezd fel a Nokia Maps legújabb verzióját

2008.05.29. 15:11 bellini

A Nokia bejelentette, hogy a Nokia Maps régen várt módosítása túljutott a béta-tesztelésen, és a vásárlók mostantól bármikor letölthetik. A februári bemutatása óta több mint 240 000 alkalommal letöltött Nokia Maps 2.0 programban továbbfejlesztették az opcionális autós és a gyalogos navigációt, valamint további multimédiás várostérképeket adtak hozzá. Mostantól az alkalmazás műholdképeket is kínál, valamint egy áttervezett felhasználói felületet. A Nokia térkép- és navigációs megoldásai navigációs sajátosságokat, helyi tartalmat és világtérképeket nyújtanak közvetlenül a felhasználók mobil eszközein, olyan módon, ahogy a kapcsolat nélküli eszközök nem képesek.

A Nokia Maps 2.0 frissített funkciói között szerepelnek:

DRIVE – VEZETÉS:

Az opcionálisan, továbbfejlesztett autós navigáció PND-szintű navigációs élményt biztosít gyorsabb útvonaltervezéssel.
Könnyen használható, átdolgozott felhasználói felület, új navigációs körrel, amiben előre beállított nézetek is helyet kaptak (navigációs, nyíl és madárnézet).
Legmagasabb szintű navigációs funkciók: jelzőoszlopok, többmegállós útvonaltervezés
 
WALK – SÉTA:

Az opcionálisan választható gyalogos navigáció vizuális támogatással hatékonyan segít elsétálni A pontból B pontba. Segít beazonosítani a helyzeted a környező épületekről, utcákról és parkokról adott információk alapján. Amennyiben a készüléked alkalmas rá, akkor a mozgásod irányát is érzékeli.
A Nokia Maps 2.0 17 város tömegközlekedési információit (a megállóhelyek bejáratait) is tartalmazza a megállók helyi jelölésével.
Fejlett többérzékelős A-GPS helymeghatározás és gyalogos tájékozódás az iránytű segítségével (a beépített iránytű használatához Nokia 6210 Navigator szükséges).
 
DISCOVER – FELFEDEZÉS:

A hibrid megjelenítés műholdképek használatával egyes városokban a világ minden tájáról valódi távlati képeket biztosít a mobiltelefonon.
Az úgy nevezett „one-box search” megjelölés lehetővé teszi, hogy keressen a helyszínek, címek, éttermek, éjszakai szórakozóhelyek, kirándulóhelyek vagy a szálláshelyek között.
Új, emelt szintű multimédiás városismertetők fotókkal, videókkal és audio streamekkel.
 
A Nokia Maps 2.0 a Navteq és a TeleAtlas vektoros térképeit használja. Jelenleg több mint 200 ország térképe érhető el a Nokia Mappel, melyek közül több mint 70 navigációra is alkalmas. A térképek bizonyos eszközökre közvetlenül letölthetők, vagy a Nokia Map Loader szoftverrel számítógépről telepíthetők. A Nokia Map Loader új béta-verziója elérhető a Nokia Betalabs honlapján.

A Nokia Maps 2.0 és a Nokia Maps Loader legfrissebb kereskedelmi változata bizonyos készülékekhez ingyenesen* elérhető. A letöltésekért és további információért látogassa meg a http://www.maps.nokia.com oldalt.

*Bizonyos feltételekhez kötött. Adatforgalomi költségek lehetségesek.

Szólj hozzá!

Címkék: mobil kütyü nokia

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr86493556

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása