HTML

Friss topikok

Újabb amatőr fotópályázat a Canon szervezésében

2008.05.26. 11:54 bellini

Már az amatőr fotósok körében is kezdetét vette az *UEFA EURO 2008* láz!

A Canon az UEFA Európa-bajnokság kapcsán nemzetközi pályázatot hirdet amatőr hobbifotósok számára.  A verseny elődöntői és döntői során számos értékes Canon termék talál gazdára. A fődíj szerencsés nyertese pedig 2008. június 16-án, Bécsben az UEFA által akkreditált profi fotósok mellett, a partvonalról követheti végig az A csoportba tartozó Ausztria-Németország mérkőzést.

Érdekel a foci és a fotózás? Töltsd fel az UEFA Fan Foto fényképgalériájába a futballal kapcsolatos képeidet az alábbi honlapon: http://en.fanfoto.euro2008.uefa.com/, így akár már a jövő héten nyerhetsz.

A verseny első szakaszában, 2008. június 5-ig minden héten egy PowerShot SX100 IS fényképezőgép talál gazdára a legnépszerűbbnek választott kép alkotójának személyében, aki a honlap látogatóinak szavazatai alapján kerül kiválasztásra. A verseny második szakaszában a Canon és a Getty Images, a világ egyik legelismertebb fotóügynökségének szakértőiből álló testület által a legjobbnak ítélt 11 alkotást 2008. május 27. és június 6. között választják ki.

A 11 legjobbnak ítélt kép készítője egy repülőjegyet, szállodai szobát, transzfert tartalmazó, csoportmérkőzésre szóló UEFA EURO 2008 VIP jegyet, valamint egy Canon EOS 450D digitális tükörreflexes fényképezőgépet nyer. A Fan Foto szakmai zsűrije választja ki a fődíj nyertesét is, aki 2008. június 16-án, Bécsben az UEFA által akkreditált profi fotósok mellett, a partvonalról követheti végig az A csoportba tartozó Ausztria-Németország mérkőzést. A pályázat harmadik szakaszában egy PowerShot SX100 IS fényképezőgéppel gazdagodhat az, akinek a képét a szavazók a *Mutasd a jegyed* verseny keretében a legkreatívabbnak találják.

A verseny, amelyet 2008. június 7. és június 29. között rendeznek, azt a célt tűzte ki, hogy a pályázók minél szokatlanabb és ötletesebb módon örökítsék meg, amint büszkén mutatják valamelyik UEFA EURO 2008 mérkőzésre szóló belépőjüket. Bővebb információért látogass el az UEFA EURO 2008 hivatalos honlapjára www.euro2008.com, valamint a pályázati honlapra: http://en.fanfoto.euro2008.uefa.com/.

Szólj hozzá!

Címkék: pályázat

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr46487928

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása