HTML

Friss topikok

Horvátországi fotópályázatok

2008.05.26. 11:53 bellini

- A 2. Horvátországi Nemzetközi Fotószalon FIAP pontszerző pályázat. Beküldési határideje 2008. aug. 24.

Részletes feltételek, nevezési lap a www.mafosz.hu weblapon.

- Horvátországban az idén is megrendezik a podravinai nemzetközi fotószalont. Az egyik téma kötetlen, a másik téma pedig a víz (bármilyen elvont alakban is). A képméret a klasszikus 30x40cm színes/FF, és 3 db témánként. A képeket szeptember 1-ig kel eljutatni a szervezőknek. Nincs FIAP védnöksége.

- A harmadik nemzetközi kiállítás hasonlít a mi „Utazás a világ körül” című pályázatunkhoz, de csak a Horvátországban készült fotókkal lehet pályázni. Szerzőnként legfeljebb 4 kép küldhető a megadott e-mail címre vagy CD-n a postacímre szeptember 28-ig. Méret:  3Mb-nál kisebb, 1850*1420pixel. Csatolni kell egy Word dokumentumot az alapvető adatokkal, kép címe, helye és keltezése, a szerző neve, címe, email címe. Díjazás:  hétvégék különböző horvátországi turistaparadicsomokban. Nincs FIAP védnöksége

Mindhárom pályázat angol nyelvű ismertetése megtalálható a www.mafosz.hu weblapon.

Szólj hozzá!

Címkék: pályázat

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr47487925

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása