HTML

Friss topikok

Hangrobbanás a Margitszigeten!

2008.05.21. 12:50 bellini

Természetesen nem a szigetet, inkább a hangulatot szeretnék a levegõbe repíteni a szervezõk a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon, azzal a frenetikus elõadással, amivel az érdeklõdõket várják június 10-én. Margit napján ugyanis ezzel a nagyszabású produkcióval veszi kezdetét a szokásos, egész nyáron át tartó - remek mûsorokkal és neves elõadókkal bõségesen fûszerezett rendezvénysorozat.

A produkció neve Zenehadtest. Ez a név hivatott tükrözni a katonai testületekre jellemzõ szigorú rendet, a profizmust és a vidám könnyûzene összekapcsolását. A Zenehadtest egy vadonatúj, monumentális produkció, amely 3 szekcióból: a Kodály Zoltán férfikórus, a Vám és Pénzügyõrség Fúvószenekara és a Bulldózer Rockzenekar - szólóénekes: Demeter György - ötvözetébõl tevõdik össze. Ez a formáció most elõször áll majd színpadon, hogy örökzöld hazai és külföldi slágerekkel szórakoztassa a közönséget. A 80 tagú zenekarral felszállhatunk a Zenevonat-ra (LGT), hogy aztán 220 felett-i (Neoton) tempóban tovább száguldhassunk velük a felszabadult jókedv felé, és késõbb közösen mondhassuk el, hogy Zene nélkül mit érek én.. (Máté Péter). A produkció természetesen látványelemekben is bõvelkedik majd (fény, videó és tánc).

Jelenleg a Zenehadtest repertoárjában - Szentpáli Roland hangszerelésében - 15 magyar és 5 külföldi sláger feldolgozása szerepel, melyeket most elõször hallhatunk, ha jegyet váltunk a Margitszigeti Szabadtéri Színpad Hangrobbanás címû produkciójára 2008. június 10-re.

Szólj hozzá!

Címkék: zene esemény magyar rendezvény

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr100480373

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása