HTML

Friss topikok

Veszélyes bűnözők között is népszerű a Cairo

2008.05.19. 11:50 bellini

Akik nem „angyalok” és csíntevéseikért a meseautó nem szebb álmaikba, hanem a megfelelő intézménybe repíti, könnyen kerülhetnek az ország 2. legszigorúbban őrzött büntetés-végrehajtási intézményébe a

sátoraljaújhelyi fegyház és börtönbe. Itt őrizték/őrzik többek között Magda Marinkót, Kaiser Edét, Ambrus Attilát és sok más kevésbé híres, de kiemelt bűnözőt. Ám ha ezek a fiúk időközben megváltoznak megérdemelnek egy kis szórakozást is. Így került a CAIRO másodszor is ebbe a intézménybe, ahol ezúttal a börtönudvaron adott nagysikerű koncertet.

„Fantasztikus volt az előttünk először csak mérsékelten, később önfeledtebben bulizó rabok látványa.” - mondta Erika a trió vokalistája.

- Engem az hatott meg inkább, hogy azok, akik nem vehettek részt a rendezvényen az ablakok rácsain keresztül nyújtották ki a kezeiket és úgy tapsoltak nekünk. - tette hozzá Kata a CAIRO énekese.

„Nem először jártunk börtönben. Ez a buli mégis emlékezetesebb marad a többinél, hiszen egy zárt teremben egész más a hangulat mint egy szabadtéri fellépésen. Igaz általában puskás őr nem szokott mögöttünk állni, mi mégis nagyon jól éreztük magunkat és a visszatapsból ítélve az alkalmi közönség is”. - Ezt már Csaba a csapat frontembere is megerősítette.

Mint megtudtuk, a fellépés végén az elítéltek személyes ajándékokkal is kedveskedtek a CAIRO-nak, mégpedig általuk készített tárgyakkal, amelyekből a nemrég megnyílt, különleges „börtönmúzeumban” is szoktak aukciókat szervezni. Hogy pontosan mit és kitől kapott a pop-trió az maradjon titok, de az, aki a melléklet képre tekint, hamar rájöhet.

Mindezek mellett a csapat a fegyházon kívül is igen népszerű a tavasz utolsó heteiben illetve nyáron számos szabadtéri program közreműködői lesznek.

Szólj hozzá!

Címkék: magyar bulvár pletyka sztárok énekesek celebek együttesek énekesnő

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr65476585

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása