HTML

Friss topikok

Laurence Fishburne játszaná Coelho Alkimistáját

2008.05.19. 17:41 bellini

Harvey Weinstein cége viszi filmre Paulo Coelho Alkimista című regényét, melyet a hollywoodi sztár Laurence Fishburne rendez majd, jelentette be az amerikai producer a Cannes-i filmfesztiválon.

Harvey Weinstein producer bejelentette, hogy ők készítik el majd Paulo Coelho regényén alapuló Alkimista című filmet, mely egy igazi szuperprodukció lesz, a költségvetés eléri majd a 60 millió dollárt.

A filmforgatásokat jövő tavaszra tervezték be, a producer azt reméli, hogy ezzel az alkotással is hasonló sikereket ér majd el, mint hajdan az Angol beteg és A tehetséges Mr. Ripley című alkotásokkal.

Weistein szerint az Alkimista, melyet könyv formájában csaknem 20 éve adtak ki először, mindazokat az elemeket fogja tartalmazni, amelyekvonzzák a nagyközönséget - lesz benne spiritualitás, utazás, fiatalság, szerelem és kaland.

Paulo Coelho világhírű regényét csaknem 30 millió példányban adták el a kiadása óta. A regény Santiago történetét mutatja be, aki álmait keresve, útjai során találkozik egy alkimistával.

Azt még nem lehet tudni, hogy kik lesznek az alkotás szereplői, annyit azért elárultak, hogy a filmet Fishburne rendezi és ő is lesz majd Santiago alakítója. Weistein azt is hozzátette Cannes-ban, hogy szívesen felajánlana egy szerepet a spanyol Penelope Cruznak.

Szólj hozzá!

Címkék: film könyv színész hír

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr82477179

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása