HTML

Friss topikok

Danny Blue lett Uri Geller utódja

2008.05.17. 22:19 bellini

Danny Blue nyerte el az Uri Geller utódja címet, valamint a tizenegy milliót. Az utolsó adás során is bebizonyította, hogy rászolgált a győzelemre.

Danny Blue nagyot robbantott! A mentalista igazi akciófilmbe illő jelenetekkel bombázta a nézőket, amikből a hősnő sem hiányoztatott: az életveszélyes mutatvány után Szekeres Nóra sírva fakadt.

Részlet Uri Geller értékeléséből: „Ilyen kirobbanó és érzelmekkel teli előadást hozni nagyszerű ötlet volt! Bebizonyítottad, hogy a mentális erőd megmentette a saját és Nóri életét. Az elmúlt nyolc hét során a sármod, a mentális erőd ragyogott, és elvezetett a döntőbe.”

Christian Pantheránál a veszélyérzeté és az életösztöné volt a főszerep. A megérzéseire hagyatkozott, hogy túlélje az akadálypályát, amit a hitelesítők, Hadas Kriszta és Szalay Ádám, valamint a sztárvendégek állítottak fel a mentalistának.

Részlet Uri Geller értékeléséből: „A karizmatikus misztikusságod és az elegáns megjelenésed nagyon megfogott. A hatodik érzékedet is nagyszerűen aktiváltad.”

Lui mentális képességével uralta a veszélyt, amibe a sztárvendégeket sodorta. Alaposan megizzasztotta őket, különösen Hargitai Beát, aki nem rejtette véka alá félelmét a szamuráj-kard láttán.

Részlet Uri Geller értékeléséből: „Lui, nem számít, hogyan csináltad, ott volt a veszély, a sztárvendégek meg is sérülhettek volna. Az ötlet nagyszerű volt! A műsor során képes voltál a karizmád és a mentális képességed tökéletesen bemutatni.”

A nézők szavazatai alapján Danny Blue lett Uri Geller utódja!

Forrás: TV2.hu

Szólj hozzá!

Címkék: tv bulvár pletyka sztár

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr63474644

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása