HTML

Friss topikok

SZEIFERT ÉS OBSERVER TÖBB SZÁZ FEHÉR VIRÁG KÖZÖTT ZENÉL EGYÜTT AZ ÉV LEGSZEBB PARTIJÁN

2008.05.16. 13:15 bellini

Szeifert nemrég megjelent "Senses" címû albuma már megvásárolható az ország legjobb lemezboltjaiban, ezzel együtt egyre több helyszínen kerül megrendezésre a kiadványt népszerûsítõ lemezbemutató, amelynek legkülönlegesebb állomása május 24-én a pásztói New Miamiban lesz.

Az év legszebb, "White Flower Night"-ra keresztelt partiján a nem mindennapi atmoszférát a több száz fehér virággal feldíszített klub és több száz talpig fehérben érkezõ bulizó teszi egyedivé és varázslatossá.

Az ünnepi hangulathoz top DJ-k is járnak, így a New Miami vendége lesz Bécsbõl DJ Observer, aki idén nyáron többször lép fel az ibizai Amnesiában és több neves klubban bécsi rezidenciája, a V-Club mellett, amely jelenleg az elsõ számú klubnak számít Ausztriában. Observer mellett természetesen a lemezjátszók mögé lép hazánk elsõ számú trance DJ-je, Szeifert is, aki egy igazán különleges lemezbemutató szettel készül elkápráztatni a jelenlévõket.

A "Senses" lemezbemutató sorozat részeként Szeifert fellép május 16-án pénteken a balmazújvárosi Casablancában. Május 17-én szombaton Tolna megye top klubjában, a dombori XZYTE-ban valamint az Electronic Eclipse keretein belül május 23-án, pénteken a nagyatádi Club Édenben játszik.

Szólj hozzá!

Címkék: zene buli sztárok celebek

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr77472437

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása