HTML

Friss topikok

Shania Twain elválik férjétől

2008.05.16. 14:12 bellini

A szépséges Shania Twain és férje, a producer Robert "Mutt" Lange úgy döntöttek külön utakon folytatják, jelentette be a pár szóvivője a People magazinnak.

"Shania Twain és férje, a zenei producer Robert "Mutt" Lange elvállnak 14 évnyi házasság után" - nyilatkozta Jason Owen a pár szóvivője, egy sajtóközleményben.

A 42 éves Twania és 59 éves férje 1993-ban házasodtak össze, hat hónappal első találkozásuk után. Házasságuk során egy gyerekük született, aki most hat éves és az Eja D'Angelo nevet viseli.

2002-ben Twain így nyilatkozott a People magazinnak: "Szerelmünk mindig a barátságon és a kompatibilitáson alapult", de azt is hozzátette, hogy mindhketten nagyon különböző egyéniségek.

2000-ben a bulvársajtó arról írt, hogy a pár házassága zátonyra futhat, de akkor együtt maradtak, ebben az időben Shania keveset szerepelt a sajtóban. Shania Twain idén egy új parfümmel és albummal örvendezteti meg rajongóit.

Szólj hozzá!

Címkék: celeb bulvár pletyka sztár énekesnő

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr40472516

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása