HTML

Friss topikok

Dina kislánya Sörfesztiválon ünnepel

2008.05.16. 15:07 bellini

Hamarosan két éves lesz Dina kislánya, Bogi. A baba és a mama a neves napon éppen a 8. Csabai Sörfesztivál és Csülökparádén lesznek, így Bogi izgalmas gyermekprogramokkal, Dina pedig sörrel és csülökkel ünnepel majd.

Már két éves Dina kislánya, Bogi. A csöppség nagyon élvezi, ha édesanyját énekelni hallja és látja, arra azonban most először kerül sor, hogy zenekarral a háta mögött látja majd fellépni.

“Több rövidebb fellépésemen ott volt már Bogi, de most először lát zenészekkel. Izgulunk mindketten! A születésnapja pont a Csabai Sörfesztivál és Csülökparádéra esik, pont vasárnapra, amikor gyereknapi programokkal várják a látogatókat!”

Dina imádja a sört, és a csülköt is, bár utóbbiból mértékkel fogyaszt.

“Nagyon szeretem a sört, főleg nyáron. Ez még sportoló koromból maradt fenn, akkor az edzések után szívesen pótoltuk a folyadékot ezzel az itallal. A pilseni,cseh típusúak a kedvenceim. A csülköt is imádom, de ritkán engedélyezem magamnak, hiszen nem éppen diétás étel, elég nehéz. Néhanapján azonban igencsak jólesik!”

A Csabai Sörfesztivál és Csülökparádé a legnagyobb ilyen hazai rendezvény, és különleges, hiszen nemzetközi eseményről van szó. A programok május 21 és 25 között várják a látogatókat, Dina 23-án, péntek este hétkor lép majd színpadra zenekarával.

A 8. Csabai Sörfesztivál és Csülökparádé immár hagyományosnak tekinthető, hiszen 2001 óta minden évben megrendezik a városban, célja pedig a kulturált sörfogyasztás megteremtése és népszerűsítése. A nedű mellett a szlovák, a székely és a horvát konyha ízeivel is megismerkedhetnek a látogatók.

Szólj hozzá!

Címkék: celeb bulvár pletyka fesztivál sztár énekesnő

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr21472603

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása