HTML

Friss topikok

Ismét képernyőre kerül a Beverly Hills: 90210

2008.05.15. 15:32 bellini

Jennie Garth ismét Kelly Taylor szerepébe bújik az új Beverly Hills: 90210-ban, melyet ezúttal a CW csatorna készít. A régi szereplők közül csak Garth és Tori Spelling bukkan fel a sorozatban.

A színésznőről az utóbbi időben elég sokat beszéltek, miután otthagyta a My Best Friend's Girl című sorozatot a sajtó rögtön arról cikkezett, hogy visszatér egykori szerepéhez, Kelly-hez, melyet csaknem 10 évig játszott.

Egyes hírforrások szerint Darren Star, az eredeti sorozat megalkotója nem vesz részt az új változat munkálataiban. Ez lesz a sorozat második spin-off-ja. Az első a szintén híressé vált Melrose Place volt, melyet hat éven át vetített a Fox TV és melynek első négy részében szintén feltűnt Jennie Garth.

Az új sorozat szereplői: Dustin Milligan, AnnaLynne McCord, Jessica Walter, Shenae Grimes, Tristan Wilds, Lori Loughlin, Ryan Eggold, Jessica Stroup és  Michael Steger

A sorozat főszereplője Annie Mills és családja, akik Kansasból Beverly Hillsbe költöznek, hogy közelebb legyenek Annie nagymamájához.

Kíváncsian várjuk, hogy az új spin-off mennyire lesz képes meghódítani majd a nézők szívét.

Szólj hozzá! · 1 trackback

Címkék: tv film pletyka színész sztárok színésznő celebek

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr18471110

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: visita el sitio web 2017.12.06. 02:22:42

Flightradar24 - légiforgalom élőben - Világutazó

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása