HTML

Friss topikok

Meglepetés! Erdőhegyi Brigi egyből igent mondott Szolnoki Péternek!

2008.05.13. 23:48 bellini

Erdőhegyi Brigi 2005-ben „Kis meglepetés” című dalával sok zenebarát szívébe belopta magát. Az énekesnő ma is örömmel énekli ezt a slágert, de nem éri be ennyivel, most egy újabb „kis meglepetéssel” jelentkezett.

A nemrég Gorbacsov 75. születésnapja alkalmából rendezett exkluzív partin is fellépő Erdőhegyi Brigi számára nagyon fontos a Bizalom, így mikor Szolnoki Péter megmutatta neki a Bizalom című munkáját, akkor egyből igen mondott és felkiáltott: Nekem ez dal kell!

Az egyre nagyobb népszerűségnek örvendő muzsika
Szolnoki Péter és Török Tamás közös produkciója. A szerzőpáros és az énekesnő immár két éve ismerik egymást. Ez idő alatt többször beszélgettek, és a Bon-Bonos fiúk tudták, hogy Brigi nemcsak énekel, hanem táncol is, ezért úgy gondolták, hogy egy kis latinos cha-cha-cha igazán jól áll majd neki!

Apropó újabb kis meglepetés!
Brigi a dal terjesztésére a manapság leghatékonyabb módot választotta, ugyanis a szám rádióknak szánt verziója, valamint az ehhez készült videoklip ingyenesen letölthető a www.brigi.net weboldalról.

Érdekesség, hogy az ingyenes letölthető számot komplett nagyzenekarral, négy fúvóssal vették fel és ez a videóban is fontos szerepet játszik, amit egyébként - Brigi elképzeléseit megvalósítva Fej vagy Írás című film rendezője Lengyel Andor jegyez, amelyben a szőke szépség ismét bebizonyítja, hogy nagyon jó énekesnő!

Szolnoki Petiék persze ebben is feltűnnek majd: - A kisfilm a zenéről és a zene öröméről szól, amikor egy tíztagú csapat feláll és örülnek annak, hogy zenélnek. Szerettem volna, ha ez a hangulat lejön a klipből. – árulta el Brigi, aki az alkotásban - Szolnoki Peti ötlete nyomán - egy fergeteges táncjelenetet is előad, amelyben partnere Horváth Zoltán, a Botafogó Együttesből.

Szólj hozzá!

Címkék: zene celeb magyar hír sztár énekesnő

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr92467365

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása