HTML

Friss topikok

Harmadszor is COMET-gömb tulajdonos lehet a tízéves zenekar!

2008.05.09. 14:57 bellini

A magyar zenei élet kiválóságai idén is megküzdenek a legjobbnak járó elismerésért. A VIVA COMET-díj ugyanis immár nyolcadik éve a hazai popszakma legnagyobb volumenû érdeme, és egyben az elmúlt egy év zenei terméseinek megünneplése egy gigantikus showmûsor és VIP-parti keretében. A Groovehouse idén is a megmérettetés egyik résztvevõje, hisz Judy és Zsolti kétségtelenül a "Legjobb együttes" kategória egyik legesélyesebbje.

Június 12-én, a budapesti SYMA Csarnokban mindenki ott lesz, aki számít: zenészek, elõadómûvészek, a hazai sztárvilág krémje és azok, akik a színfalak mögött dolgoznak: a VIVA arcai és természetesen a zenecsatorna nézõi, a nagyérdemû közönség.

A VIVA öt kategóriában oszt ki díjat, amelyek közül a legjobb együttesnek járó elismerést a közönség szavazatai alapján ítéli oda a zenecsatorna a legjobbnak. Ez azért különösen fontos a Groovehouse számára, hisz a tíz éve töretlen sikerrel mûködõ zenekar eddig mindig számíthatott rajongói támogatására, s biztosak benne, hogy ez idén sem lesz másképp.

Igazi közönségdíj tehát a VIVA COMET "Legjobb együttes" kategóriája. Júniusban kiderül tehát, hogy a 2001-ben és 2006-ban elnyert Comet-gömb mellé sikerül-e a Groovehouse-nak egy harmadikat is nyerni.


MIÉRT ESÉLYES ÚJRA A GROOVEHOUSE?
"Hosszú az út" címmel a közelmúltban jelent meg ötödik nagylemezük, amirõl elsõ daluk "Tûz és víz" címmel elsöprõ sikert aratott. Megújult image, megújult hangszerelés és az elmaradhatatlan slágerek jellemzik jelenleg a Groovehouse zenei világát. A friss zenei anyag közel másfél év alatt készült el. A hosszú várakozás viszont meghozta gyümölcsét a rajongók számára, hiszen egy rendkívül színvonalas albumot sikerült összehozni a zenekarnak. Az elmúlt években számtalan zenei díjat nyertek el, a harmadik COMET-jelölés méltó ünneplés a 10 éves zenekar számára!

SZAVAZZ A GROOVEHOUSE-RA!
SMS küldésével a 1794-es számra, a következõket kell megírni:
COMET szóköz GROOVEHOUSE
Az SMS küldés díja: bruttó 288 Ft. Egy SMS-sel egy jelöltre lehet szavazni. A szavazás idõtartama: május 5-tõl június 8-ig. Ajándékba megkapod a jelölt slágerének csengõhangját!

Szólj hozzá!

Címkék: média zene magyar énekes hír énekesek együttesek énekesnő díjátadó

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr89461422

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása