HTML

Friss topikok

Ősztől újraindul a Megasztár

2008.05.07. 11:23 bellini

Leporolja a TV2 a Megasztárt. Információink szerint a csatorna ősztől újra műsorra tűzi a tehetségkutató negyedik szériáját. Egyelőre rejtély kik ülnek majd a zsűriben: az egykori ítészek közül ugyanis egyedül Soma hallott a csatorna terveiről.

A Bors információi szerint nagy dobásra szánta el magát a TV2. Ősztől újra beindítják a Megasztár című tehetségkutatót, ami mindig is a csatorna egyik húzóműsornak számított. Bár a televízió munkatársai mélyen hallgatnak terveikről, Soma, aki az egykori zsűritagokhoz hasonlóan úgy tűnik kimarad a produkció negyedik szériájából, lapunk kérdésére megerősítette a hírt.

– Hallottam róla, bár engem nem hívtak. De nem fáj miatta a szívem: elsősorban az foglalkoztat, hogy saját dolgot hozzak létre, és nem akarom, hogy rám égjen a zsűri szerep – mondta Soma.
Bakács Tibor Settenkedő, bár eddig nem értesült az őszi folytatásról, úgy érzi, ezúttal nélküle válogatják az énekeseket.
– Nem hiszem, hogy felkérnének újra, de abban sem hiszek, hogy meg tudják csinálni még egyszer a produkciót. A legnagyobb problémám egyébként az, hogy a műsort követően senki sem foglalkozott tehetséggondozással. Hullaválogató voltam! Csak akkor vállalnám, ha Presser is a zsűriben lenne – jelentette ki Bakács, akihez hasonlóan Pély Barna és Novák Péter előtt is ismeretlen a TV2 terve.
– Nem tudok róla, hogy újra indulna a műsor – válaszolt szűkszavúan Pély Barna
– Én sem hallottam róla. Éppen ezért, azon sem gondolkodtam elvállalnám-e a zsűrizést – árulta el Novák Péter
Magyar Rita, a TV2 pr csoportvezetője nem kívánta kommentálni értesüléseinket.

Forrás: Borsonline.hu

Szólj hozzá!

Címkék: zene tv magyar pletyka

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr77458108

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása