HTML

Friss topikok

A COZOMBOLISNAK FÜLIG ÉR A SZÁJA!

2008.05.07. 22:07 bellini

Elkészült a Cozombolis új dalához nemrég forgatott videoklip, amely már látható a VIVA TV képernyõjén! Aki megnézi, biztos, hogy azonnal "Fülig ér a száj"-a, hisz pontosan erre utal Koziék friss, vidám és laza hangulatú dala.

"Nincs baj, amíg fülig ér a száj / ameddig jólesik, mindent csak addig csinálj!" - ezekkel a sorokkal dobják fel a zenekedvelõk hétköznapjait a zenekar tagjai új szerzeményükkel, amely egyben a szeptemberre várható második Cozombolis-album elõfutára.

A klip a sport jegyében fogant, tekintettel arra, hogy ez az év kiemelten sportról szól: olimpia, labdarúgó Európa-bajnokság, illetve, hogy Kozi személy szerint is a sport - különösen a foci - rajongója, így adta magát az ötlet. Tóth Gergõ és csapata készítette a klipet, melyben fõhõsünk különbözõ sportágakban próbálhatja ki magát.

"Hat éven át versenyszerûen sportoltam, kapusként játszottam egy csapatban, de 16 évesen jött a zene, és átvette az elsõ helyet az életemben. A labdarúgás persze nem tûnt el teljesen: kedvtelésbõl rendszeresen indultunk a szolnoki kispályás bajnokságokon egy, a barátaimból és unokatestvéreimbõl álló focicsapattal, ez volt a Hellas FC. Jó kis meccsek voltak ezek!" - meséli Kozi.


Szántó Dávid, a népszerû sportriporter is felbukkan a klipben: hol csodálkozva, hol elismerõen figyeli Kozi néhol vicces próbálkozását sportolóként, végül pedig egy törölközõvel segíti ki õt az öltözõben. "Miután a klipben lelkes amatõrként több sportágban is kipróbálom magam, úgy éreztük, szükség lenne egy olyan emberre, aki otthonosan mozog a sport világában. Dávidra gondoltunk, hiszen jelenleg a szakma által is elismert sportriporteri munkája és aktív sportolói múltja is igen tiszteletreméltó. Felvettük vele a kapcsolatot, elküldtük a dalt, és õ szívesen vállalta a felkérést" - nyilatkozta Kozi.

"Nyilván mostanában kevesebb idõm marad a mozgásra, szerencsére rengeteg koncertünk van, és most a szeptemberben megjelenõ második album elõkészítésével foglalkozunk, de azért ha van egy kis idõm, szívesen beállok egy-egy mérkõzésre!" - folytatta a Cozombolis frontembere.

"A zenét és a szövegeket ezúttal is én követtem el, és mint említettem, zeneileg ez szerintem egy pörgõsebb, dinamikusabb album lesz, mint az elõzõ. A szövegekben pedig jobbára arról énekelek, hogy mit is gondolok az életrõl. A jelszó most is a pozitív gondolkodás."

A második nagylemez felvételei már zajlanak, a zenekar egy szolnoki stúdióban dolgozik a nagylemez dalain. Elõször a gitár, basszusgitár, szintetizátor kerül feljátszásra, majd a fúvósok, az ének és a vokál felvétele következik. Ahogyan ebbõl is kiderült, a fiúk továbbra is az élõ hangszerekre esküsznek, nagyon fontos számukra, hogy a lemezre is élõben játsszák fel a dalokat. "Igyekszünk tudásunk legjavát adni a felvételeken, Guszti például õrületes gitárszólókkal kápráztat el bennünket, de mindenki odateszi magát, ezt majd mindenki hallhatja az õsszel megjelenõ nagylemezen.

Jelenleg az új klip premierje, a dal promóciója és az album utómunkálatai vannak porondon a Cozombolis háza táján. Ami az új lemezt illeti, a keverés, a hangszínek és a mastering idõszaka következik, és természetesen mindannyian nagyon várjuk a megjelenést szeptemberben!

Szólj hozzá!

Címkék: média zene magyar énekes megjelent

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr78459129

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása