HTML

Friss topikok

Csányi Sándor motorbalesetet szenvedett

2008.05.06. 09:15 bellini

Kórházban fekszik, és műtétre vár Csányi Sándor (32)! A népszerű színész a Blikk információi szerint motorbalesetet szenvedett, és súlyos törései vannak. Csányi a jövő héten kezdett volna forgatni a Kaméleon című filmben, valószínűleg csúszik a szereplése.

Csányi Sándor nem tud vigyázni magára. Tavaly áprilisban Budapesten szenvedett súlyos motorbalesetet, a János kórházban meg is kellett operálni. A színésznek akkor a válla sérült meg, több hónapig tartott a rehabilitáció a tökéletes gyógyulásig. Azt hihettük, tanult a történtekből, és messzire elkerüli majd a jövőben a motorokat, ám nem így történt: tegnap érkezett a hír, hogy újra kórházban fekszik a sármos színész.

Noha Csányit nem sikerült elérnünk, és a leendő produkció, a Kaméleon című film stábjából sem nagyon akartak felvilágosítást adni, annyit azért sikerült megtudnunk, hogy a Kontroll sztárja ezúttal külföldön szenvedett motorbalesetet, méghozzá igencsak komolyat.

– A hét végén, külföldön törte össze magát, méghozzá annyira, hogy nem is tudott hazajönni, úgy szállították haza – nyilatkozta a Blikknek egy neve elhallgatását kérő bennfentes. – Törései vannak, és úgy tudom, meg is kell operálni a kórházban.

Azt lapzártánkig nem sikerült kideríteni, hogy melyik kórházban fekszik a színész, annyit azonban tudunk, hogy a jövő héten kellene belekezdenie új filmjébe, a Kaméleonba. Egyelőre kérdéses, hogy milyen állapotban lesz Csányi addigra, nagyon valószínű, hogy az ő jeleneteit el kell halasztani, és későbbi időpontban rögzíteni.

Blikk-információ

Szólj hozzá!

Címkék: magyar bulvár pletyka színész hír

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr62456103

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása