HTML

Friss topikok

Beyonce új albumán dolgozik

2008.05.06. 10:13 bellini

Új stúdió albumán dolgozik Beyonce Knowles. Miután férjhez ment a rapper Jay-Z-hez az énekesnő visszatért New Yorkba, ahol ChrisTrickyStewartal és Kuk Harrellal dolgozik együtt.

Alig ment férjhez Beyonce Knowles és máris új albumát készíti, egy New York-i stúdióban. Új albumának szerzőtársai ChrisTrickyStewart és Kuk Harrell, akik a következőket vallották az énekesnőről: "Ő egy profi. Szereti amit csinál és mindent belead. Jelenleg napi három-négy dalon dolgozik."

Tricky - aki már dolgozott együtt Rihannával és Mariah Careyel - azt is elmondta, hogy Beyonce talán újra közreműködik Jay-Z-vel új albumán. A People magazinnak a következőket mondta: "Mindig van esély erre. Dolgoztak már együtt ezelőtt, így csak a megfelelő dalt kell megtalálniuk."

Idő közben a pletykák szerint Beyonce terhes. Egy bennfentes szerint Beyonce 100%-ig terhes, ezért is kellett felgyorsítani az esküvőjüket Jay-Z-vel, akivel április 4-én mondták ki a boldogító igen.

Szólj hozzá!

Címkék: zene celeb sztár énekesnő

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr91456185

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása