HTML

Friss topikok

Bevallotta Madonna miért hagyta ott a Warnert

2008.05.05. 13:04 bellini

Ismét a slágerlisták élén debütált Madonna új dala, melyet Justion Timberlakevel közösen ad elő, ezek mellett megjelent egy megrendítő dokumentum filmje.

Mindenre van ideje Madonnának. Új albumának, a Hard CAndy-nek első bemutatkozó dala máris a slágerlisták élén van világszerte. Az énekesnő azt reméli, hogy a Pharrellel és Timbalandel közösen készített albuma nagy sikert ér el a rajongói körében.

Annak ellenére, hogy a bulvársajtó máris Mariah Careyel hasonlítja össze, aki szintén nemrég adta ki új albumát, Madonna nem veszi a lapot és bevallotta tetszik neki Mariah új korongja.

Madonna azt is elárulta, hogy miért vált meg a Warner zenekiadó cégtől, csaknem 23 évnyi közös együttműködés után. A Live Nation kihagyhatatlan ajánlattal kecsegtette, teljes mértékben beleszólhat a munka menetébe és a bevételek fele is az ő zsebében landol.

Nemrég Madonna egy dokumentumfilmet is bemutatott, mely a Malawi szegénységet mutatja be. Az énekesnő egy percre sem áll le, szeptember 11-től újabb világkörüli turnét tervez, utolsó koncertturnéja a Confessions Tour 206 millió dollár feletti bevételt hozott.

Szólj hozzá!

Címkék: celeb bulvár pletyka sztár énekesnő

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr90454781

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása