HTML

Friss topikok

Ősszel jön a Szerelmes Hangjegyek 3.

2008.05.03. 17:28 bellini

Pénteken tartották Salk Lake City-ben az első Szerelmes Hangjegyek 3. sajtó tájékoztatóját, ahol jelen volt a két főszereplő is, Vannessa Hudgens és Zac Efron.

2008 október 24-én debütál az Államokban a Szerelmes Hangjegyek 3. (High School Musical 3: Senior Year) nagysikerű film harmadik része, melyben ismét feltűnik a sokak által kedvelt Zac Efron, valamint az énekesi babérokra törő Vanessa Hudgens.

A filmet teljes egészében Salk Lake Cityben forgatják, a harmadik részben Troy és Gabriella újabb kihívásoknak tesz eleget, ami a szerelmüket illeti, hiszen mindketten teljesen más irányba haladnak pályafutásuk során.

A tavalyi botrány miatta, amikor is Vanessa Hudgensról meztelen fotók kerültek elő, sokat lehetett hallani arról, hogy a színésznőnek nem hosszabbítják meg szerződését, azonban a Disney mégis kiált mellette, így a 3. részben is feltűnik a kedves és bájos Vanessa Gabriella szerepében.

A sajtótájékoztató keretén belül a szemfüles riporterek azt is megkérdezték Vanessa Hudgens, hogy mi a véleménye a Miley Cyrus-ról előkerült félmeztelen fotókról. A színésznő udvariasan csak annyit felet: "Tudják, azért vagyunk itt, hogy a filmről beszéljünk."

A sajtotájékoztatón jelen volt a film rendezője Kenny Ortega, Zac Efron, Vanessa Hudgens, Ashley Tisdale, Monique Coleman és Corbin Blue. Lucas Grabeel betegség miatt maradt távol.

Íme a sajtótájékoztató kisfilmje:

1 komment

Címkék: film színész sztárok színésznő celebek filmelőzetes

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr57452416

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

veress loretta 2008.05.09. 15:28:12

legyen harmadik rész mert én nagyon szeretem a high school musicalt !!!!!!!!!!!!!
süti beállítások módosítása