HTML

Friss topikok

Jolly Roger és a KGB közös lemezbemutató koncertre készül

2008.04.24. 10:28 bellini

Május 24-én igazi dirty rock élménnyel gazdagodhat, aki jegyet vált az AVALON Clubba méghozzá duplán, hiszen közös lemezbemutatóval egybekötött örömzenélést tartanak a Jolly Roger kalózhajó legénysége és a KGB.

Idén februárban jelent meg a glam-rockot (vagyis kalóz-rockot) játszó Jolly Roger debütáló nagylemeze a Tom-Tom Recordsnál. Zenéjük elementáris erővel szóló dögös rockzene igényes és változatos hangzással. Minden benne van, ami rock and roll. A bandatagok kezdetektől a rock zenén edződtek, játékukban ötvöződik a tehetség és a különféle hazai rock zenekarokban szerzett sokéves tapasztalat.

A Jolly Roger legénységét a gitáros Mikky (Disco Express) és Joe (Dust n’ Bones), a dobos Titus (Dust'n'Bones, exx-Carrion, ex-Decline, ex.Game Over) és a basszusgitáros Pocky Demon (Kiss Forever Band) alkotják. 2006 nyár végén került szóba Ganxsta Zolee és Big Daddy Laca között hogy kellene csinálni egy punk-rock triót, amihez kellene melléjük még egy gitáros-énekes. Hosszas keresgélés után Kontor Tomira esett a választás, aki örömmel vállalta fel saját, önálló zenekara mellett a KGB énekes-gitáros szerepét. Stílusuk leginkább happy-punk-rock muzsikaként aposztrofálható, ahol az első és második generációs punk zenei stílusokat ötvözik. Debütáló lemezük 2007 decemberében jelent meg "Garázsország" címmel.

A két zenekar közös lemez bemutató koncerttel kényezteti május 24-én a műfaj kedvelőit 22 órától Budapesten az AVALON Clubban.

Szólj hozzá!

Címkék: zene magyar koncert buli énekesek

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr22439939

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása