HTML

Friss topikok

Újabb sikert ért el a The Moog az USÁ-ban

2008.04.23. 10:37 bellini

A The Moog zenekar második klipje, amely az Everybody Wants című dalhoz készült ismét megnyerte a közönségszavazást a Freshmen című amerikai MTV-n sugárzott műsorban.

A tengerentúli Music Television egyik csatornája az mtvU, kimondottan az egyetemi ifjúságot próbálja a képernyő elé ültetni és ezen adó egyik kiemelkedő műsora a Freshmen elnevezésű heti program, amelyben minden héten 5 klip verseng a szavazatokért. A „díj” nem más, mint a játszási listára kerülés, amely a The Moog-nak másodjára sikerült, hiszen 2007 tavaszán az I Like You-hoz készült klip is maga mögé utasította négy másik vetélytársát. A mostani versengés azért volt különleges, mert az öt videó között az Everybody Wants klipje mellett a The Gossip egyik dala (Standing In The Way Of Control), valamint a frissen megjelent Young Knives kislemezhez (Up All Night) készült videó is szerepelt, de köszönhetően a lojális rajongóknak az Everybody Wants klipje került ki győztesen a versengésből. Ez tehát annyit jelent, hogy e héttől az mtvU játszási listájára is felkerül majd a dal. A The Moog jelenleg épp első európai turnéját bonyolítja, mely során összesen 17 koncertet adnak, többek között Londonban, Madridban és Berlinben is.

Szólj hozzá!

Címkék: média zene magyar énekes együttesek

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr8438351

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása