HTML

Friss topikok

A '90-es évek legsikeresebb énekesnõje újra meghódítja a fiatalokat!

2008.04.22. 19:45 bellini

A hazánkban is már aranylemez státuszt elért "Taking Chances" címû vadonatúj angol nyelvû stúdióalbumról megérkezett a fantasztikus harmadik kislemezdal, az "Eyes on Me"! A Kristian Lundin és Delta Goodrem által írt tempós, keleties hangzású, csípõt megmozgató felvételt még Shakira is megirigyelhetné, ugyanakkor Céline Dion egyedülálló hangja és utánozhatatlan elõadásmódja teszi igazán feledhetetlenné a dalt. Ez az, ami miatt oly sokan tartják õt napjaink legjobb énekesnõjének. Az "Eyes on Me" címû dallal a rajongók új generációja is felfedezheti magának minden idõk legtöbb lemezt eladott énekesnõjét!

Céline Dion az elmúlt 5 évet Las Vegasban töltötte, és emberek millióit kápráztatta el látványos, minden rekordot megdöntõ showjával, de novemberben visszatért az idõközben igencsak megváltozott, valós zenei életbe, és egy minden eddiginél fiatalosabb lemezt adott ki, melynek elsõ kislemezdala még a Billboard Hot Dance Club Play listáját is vezette Amerikában. Az új album anyagát a májustól Európában (köztük Prágában és Bécsben) állomásozó világkörüli turné keretén belül mutatja be. A turnét ugyanaz a Jamie King rendezi, aki Madonna "Confessions" és Christina Aguilera "Back to Basics" turnéinak látványát is megalkotta.

CELINE ÉS WILL.I.AM EGY SZÍNPADON!



Február közepén az amerikai CBS csatornán egy 45 perces TV Special is levetítésre került, amelyben Céline Dion - aki egykorú Gwen Stefanival és Jay-Z-vel - az "Eyes on Me" egy speciális verziójával is elõrukkolt, melyet napjaink egyik legnagyobb szupersztárjával, will.i.am-mel készített és adott elõ!

PARFÜM FIATALOKNAK CELINE DIONTÓL!


Celine Dion április közepén egy új, a fiatalabb célközönségnek szóló parfümmel, a Sensationallel jelentkezik, melynek TV-reklámjához az "Eyes on Me" címû dalt választották kísérõzenének, s melyet idehaza is láthatunk majd a nagyobb TV-csatornákon májusban.

Szólj hozzá!

Címkék: celeb sztár énekesnő megjelent

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr64437610

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása