HTML

Friss topikok

Fotópályázat - szökőkutakról

2008.04.21. 11:31 bellini

Digitális fotó és videó-pályázatot hirdet a székesfehérvári 9. Kortárs Művészeti Fesztivál kortárs szökőkút és vízjátékos szobor témakörben. (KultúrPont)

A székesfehérvári 9. Kortárs Művészeti Fesztivál digitális fotó és videó-pályázatot írt ki az elmúlt harminc évben létesült szökőkutakról készült digitális fotók, illetve maximum egyperces videofilmek elkészítésére. Profi fényképészek és amatőrök egyaránt indulhatnak a versenyen. A pályázat célja, hogy az alkotók segítségével összegyűjtse és bemutassa az utóbbi évtizedekben a világban és Magyarországon létesült igényes, játékos, a témában készült alkotásokat. Egy alkotó egy műről 3-5 fotóval vagy egy videóval jelentkezhet. A fotózott vagy filmezett alkotások számát alkotónként nem korlátozzák a szervezők. A válogatott műveket szerkesztve folyamatos vetítés formájában mutatják be Székesfehérvár belvárosában 2008. május 23. és június 6. között. A verseny fődíja 70 ezer forint. A pályázatok beérkezésének határideje 2008. május 14. éjfél. További információk: keptar@enternet.hu

Szólj hozzá!

Címkék: pályázat

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr6435151

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása