HTML

Friss topikok

SZEIFERT & DUNDIKA: EGY ÉJSZAKA A REVANSBAN!

2008.04.17. 22:56 bellini

Április 18-án, pénteken egy igazán különleges bulinak lehetnek szem- és fültanúi, akik ellátogatnak Budapest egyik exkluzív szórakozóhelyére, a <Revansba. Az est sztárvendégei Dundika és Szeifert lesznek, akik bár más zenei stílust képviselnek, mégis beleolvadnak a folyamatos színpadi show-val fűszerezett forró éjszakába.

Dundika trend house alapokra épülő énekes fellépése után Szeifert áll a lemezjátszók mögé, és két órán keresztül ad ízelítőt frissen megjelent nyolcadik mixalbumáról, a "Senses"-ről az általa legjobbnak tartott klubzenék bemutatása mellett.

Péntek éjszaka tehát egy igazán speciális dupla programmal vár mindenkit a Revans Budapesten, a VI. ker. Dessewffy u. 44. címen!

1 komment

Címkék: buli

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr24430754

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

X-Polgártárs · http://nephulyites.blog.hu 2008.04.17. 23:11:19

Ki az a dundika?olyan sztárt én nem ismerek.Biztos a kocsisoron dolgozik.
süti beállítások módosítása