HTML

Friss topikok

Farkasházy Réka visszatér a Barátok-hoz

2008.04.15. 07:54 bellini

Ma este visszatér a Mátyás király térre Farkasházi Réka (30). A Barátok közt Kertész Mónikája a családjában kialakult zűrzavart próbálja rendbe tenni. A színésznő két és fél évvel ezelőtti távozásakor talán nem is gondolt rá, hogy egyszer majd újra a régi csapattal forgathat a legnépszerűbb sorozatban.

Réka számára nehéz döntés volt, amikor az anyaságot választva távozott a sorozatból. A kezdetektől ott volt a legnézettebb magyar szappanoperában, így mindenkit derült égből villámcsapásként ért a hír. Akkor még nem gondolta volna, hogy pár év után, ha csak pár hétre is, de újra a régi csapattal forgathat.

– Megviselt ez a döntés, hiszen a Barátok köztben töltött időszak eddigi életem legjelentősebb szakasza volt, egy csapatba tartoztam, amelyet nagyon nehéz otthagyni. Ez egy lecke volt az élettől, amelyet nem egyszerű átvészelni – nyilatkozta akkor lapunknak Farkasházi Réka szomorúan. A színésznő azonban túl egy viharos kapcsolaton a testvérét, Gézát alakító Németh Kristóffal, több sikeres színházszerepen és egy Szombat esti lázban való megmérettetésen újra visszatért a stúdióba. Kertész Mónika megszemélyesítője azonban saját bevallása szerint nagyon élvezte a munkát.

– Minden olyan volt, mint régen. Még az új szereplők sem voltak ismeretlenek, hiszen annak ellenére, hogy nem forgattam, fellépésekről, rendezvényekről ismertük egymást. A régiekkel is sokat találkoztam az elmúlt időszakban, de azért nosztalgiáztunk eleget most is – mesélte a színésznő.

Természetesen kíváncsiak voltunk arra is, ennyi idő után milyen volt újra volt szerelmével, Németh Kristóffal együtt dolgozni, de Réka kérdésünkre csak annyit reagált, hogy rossz a füle, és ezt meg sem hallotta.

Forrás: blikk.hu

1 komment

Címkék: média tv sorozat magyar sorozatok színésznő

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr31426105

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

donofrio 2008.04.15. 08:38:17

Végre egy jó hír!!!!De ki nem szarja le?
süti beállítások módosítása