HTML

Friss topikok

Csütörtöktől a mozikban A kis Vuk

2008.04.15. 08:56 bellini

A kis Vuk című 3D-s animációt csütörtöktől vetítik a magyar mozikban. Fekete István regényéből, a Vukból az 1980-as évek elején készített rajzfilmet Dargay Attila.

A mostani animáció, amelyet forgatókönyvíróként, rendezőként és producerként is Gát György jegyez, Vuk fiáról, kis Vukról szól. S bár folytatja a rókacsalád történetét, a szereplők megjelenítése eltér a korábbi ábrázolástól.




















Kis Vuknak Csőre Gábor, Vuknak Gálvölgyi János, a cirkuszigazgatónak Reviczky Gábor, feleségének Borbás Gabi, lányának pedig Gubás Gabi kölcsönzi a hangját. A helyi vadőrt Bodrogi Gyula, Kárkár varjút Ganxsta Zolee szólaltatja meg.

A filmben Vuk és családja egy természetvédelmi területen él. Vadorzók törnek az erdőre, megölik kis Vuk édesanyját, apját pedig elkábítják és eladják egy vándorcirkusznak. A kis róka a helyi vadőr kerekesszékes fia és annak nagyothalló kutyája segítségével apja és a többi állat kiszabadítására indul.

Gát György az MTI-nek korábban azt mondta, A kis Vukkal nemcsak a fiatalokat, hanem az idősebb korosztályt is szeretnék megszólítani.

Forrás: MTI

Szólj hozzá!

Címkék: média film mozi magyar rajzfilm

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr51426161

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása