HTML

Friss topikok

MADONNA - Hard Candy

2008.04.11. 18:15 bellini

Madonna 11. szólóalbuma a Warner Music gondozásában „Hard Candy” címmel április 28-án jelenik meg. Az extravagáns énekesnő ezúttal olyan neves zenészekkel dolgozott együtt mint Justin Timberlake, Timbaland valamint Pharrel Williams.

A vadonatúj albumot - amely egyébként Madonna előző albumának, a „Confessions On A Dance Floor”-nak a folytatása, ami annak idején több mint 8 millió példányban kelt el - úgy jellemezték, mint 12 gyors dal briliáns gyűjteményét, melyekben Madonna megmarad a kényelmes klub-stílusnál, de ezúttal egy kis hip-hop ritmussal is fűszerezi a dalokat. Ebben olyan zenészek voltak a segítőtársai, mint Timbaland, Justin Timberlake, Pharrel Williams és Nate „Danja” Hills.

Az első kislemez és videoklip a lüktető „4 Minutes” című szerzeményből készült.

Madonna, aki többszörös Grammy díjas énekesnő, dalszerző, producer, kulturális ikon, világhírű előadóművész, gyermekkönyvek szerzője, rendező és dokumentumfilmes, 200 millió eladott albummal büszkélkedhet a példa nélküli, több mint 20 éve tartó karrierje során.

Az énekesnő március 10-én került be a Rock and Roll Hall of Fame-be.

Szólj hozzá!

Címkék: zene celeb sztár album énekesnő megjelent

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr47421593

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása