HTML

Friss topikok

KRISZ RUDOLF - Őrizd a lángot

2008.04.11. 18:19 bellini

Krisz Rudi közel 3 év hallgatás után ismét új albummal jelentkezik! Persze Rudi ezt az időt is karrierjének építésével töltötte.

A tavalyi évben angol nyelvű dalai iránt komoly angliai és indiai érdeklődés mutatkozott. „Play with me now" című dalához Indiában forgatott klipet, amit az indiai tévék mellett Londonban két kiemelt kereskedelmi rádió is játszott. Emellett részt vett egy amerikai "Megasztár" típusú fesztiválon, ahol döntősként visszavárják új albumával.

Az "Őrizd a lángot" című új anyag ennek megfelelően két nyelven íródott, amely méltó folytatása az előző négy "aranyalbumnak". A közkedvelt Krisz Rudis balladák mellett több vérpezsdítő latinos sláger és egy duett dal is helyet kapott az albumon. A duett érdekessége, hogy Rudi partnere az erdélyi származású Dancs Annamari. Az együttműködésnek köszönhetően az album Romániában is nagy sikerre számíthat.

Warner - Magneoton

Szólj hozzá!

Címkék: celeb magyar énekes sztár album megjelent

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr98421601

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása