HTML

Friss topikok

Támadás áldozata lett George Clooney Szudánban

2008.04.05. 08:27 bellini

George Clooney amerikai színész nemrég bevallotta fegyveres támadás áldozatává vált Szudánban, Afrikában, amikor az ENSZ nagyköveteként járt az országban, adja hírül a nemzetközi sajtó.

Fegyveres rablók támadtak George Clooney színészre, amikor az Szudánba látogatott az ENSZ nagykövetként. A színész vallomása szerint megviselték az események.

"Szudán déli részén tartózkodtam, épp egy ellenőrzési ponthoz igyekeztünk. Ekkor támadtak meg AK47-es fegyverekkel felfegyverkezett fiatalok. Megállították az autónkat és mindent elvittek ami megtetszett nekik" - nyilatkozta a színész.

Annak ellenére, hogy fegyveres támadás áldozata lett Clooney megőrizte hidegvérét, mint mindig, és próbálja elfelejteni az esetet. "Szudánban ez gyakran előfordul. Egészen biztosan nem tudták kik vagyunk." - tette még hozzá a színész.

Az esetre még 2006-ban került sor, egy ENSZ bevetés során.

Szólj hozzá! · 1 trackback

Címkék: celeb bulvár pletyka színész sztár

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr25412026

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: clique aqui 2018.02.21. 14:27:51

Evenia Zoraida Park - plikerbrokab on blog.hu

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása