HTML

Friss topikok

Pataki Zita raliversennyel köszönti a tavaszt

2008.04.02. 17:28 bellini

Az RTL Klub mosolygós időjósa szinte tökéletesen biztos abban, hogy idén április 17-26. között szikrázó napsütésben és kellemes melegben indul először a Hello Tavasz elnevezésű évszakköszöntő fesztivál. Pataki Zita eddigi tapasztalatai, s évtizedekre visszanyúló kutató munkája szerint, április második felét szinte mindig finom enyhe idő, s kellemes napsütés jellemzi. Az már csak külön szerencse, hogy ezzel a tavaszköszöntő rendezvénnyel időben egybeesik kedvenc sportjának budapesti megmérettetése, a Közép- Európa Rali hazai rajtja is.

Igazi tavaszi felfrissülést jelenthet az egész család számára, ha április 19-én kilátogatnak a Városligetbe. A Műjégpályán rendezik meg ugyanis az első Hello Tavasz elnevezésű programsorozat budapesti nyitó eseményét.

„Új korszak indul minden egyes tavasszal az emberek életében. Közhelyesnek tűnhet ez, de nem ismerek embert, aki ne újult erővel vágna bele az életbe, amikor süt a nap, rügyeznek a fák, nyílnak a virágok – kezdte Pataki Zita, az RTL Klub időjósa. – Az már tényleg csak a szerencsés véletlen műve, hogy pont aznap indul a Közép-Európa Rali Budapestről. Rajongva szeretem ugyanis az autóversenyzésnek ezt az ágát. Többször kísértem már rali csapatot külföldi futamokra is, s én magam is ültem már ilyen autóban.

A Hello Tavasz ingyenes rendezvénysorozat április 17 - én Szegeden indul, majd április 19 - én Budapestre érkezik, amikor a Dakar sorozat közép-európai futam rajtol a Felvonulási térről. Így a helyszínen tényleg az egész család válogathat majd a programok közül. Amíg az apukák a versenyző raliautókban gyönyörködhetnek, addig a gyerekek és az anyukák remek, kicsiknek szóló programokon vehetnek részt, s egyedülálló koncerteket hallgathatnak, miközben elmajszolnak egy nagy vattacukrot. Az igazi fesztiválhangulatot garantálják a fellépő zenészek és az izgalmas programok.

Részletes budapesti programok:

10.30 Pataki Zita műsorvezető köszöntője 10.40 Utazás a mesék és a játék birodalmában a Buborék együttessel
11. 40 Lufihajtogató bemutató
11. 50 Kangoo-aerobic bemutató
12.15 Ballance Dance formáció street dance bemutatója 1. rész
14.45 Ballance Dance formáció street dance bemutatója 2. rész
15.00 Roy és Ádám koncert
15.40 Póka Angéla és Bocskor Bíborka koncertje
16.50 Marót Viki és a Nova Kultúr koncertje
17.30 Bon-Bon koncert
19.30 Rúzsa Magdi élő koncertje, sztárvendég: Charlie

A Hello Tavasz Fesztivál az egész országban köszönti a madárcsicsergés és a virágszirmok bontogatásának évszakát. A tavasz a fesztivállal érkezik Szegedre, Budapestre, Dabasra, Debrecenbe és végül a Közép-Európa Rali célállomásaként Balatonfüredre.
Tökéletes családi kikapcsolódást ígérve mindenkit várunk szeretettel!

Szólj hozzá!

Címkék: média tv celeb magyar sztár

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr2408336

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása