HTML

Friss topikok

Augusztusban jön Lola új dala!

2008.04.02. 08:28 bellini

Az ifjú énekesnõ nagykoncertje után a tanulásba feledkezett. Mint minden hasonló korú fiatal számára, Lola életében is eljött az érettségi ideje, és a hölgy májusban elkezdi elsõ vizsgáit. Addig is nagyon sokat tanul, különórákra jár, csakis ezzel foglalkozik. A nagykoncertje elõtti idõszakban minden idejét a próbák tették ki, sok pihenésre azóta sem volt lehetõsége.

A tanulás nagyon fontos Lola számára, hiszen szeretne minél jobb eredményeket elérni, mert tervezi a továbbtanulást. Lola egyébként a többi diákhoz hasonlóan már beadta felvételi jelentkezését több fõiskolára. Az énekesnõ a tanulás miatt nagyon keveset szerepel a médiában mostanában, de vizsgái után természetesen ismét sûrûbben láthatjuk majd!

TINIPOPHERCEGNÕ: Lola és a hûséges rajongók!

A Lola-nagykoncert nagyon sok fiatal számára fantasztikus élményt jelentett. Az énekesnõ rengeteg gratuláló levelet és e-mailt kap ezzel kapcsolatban, ami bár nagy örömmel tölti el, igencsak megnehezíti a dolgát, hisz többszáz levél érkezik egyébként is rajongóitól hetente, plüssállatgyûjteménye pedig szintén komoly méreteket ölt. A Lolát és zenéjét kedvelõk talán a legfanatikusabbak a hazai popelõadók rajongói között. A nagykoncert napján többszázan várták a kapunyitást már a kezdés elõtt több órával! A mûsor alatt pedig kisírt szemû lányok százai énekelték a dalok szövegét Lolával együtt...

A tinielõadó kategória Magyarországon Lolával született újra a hazai popéleteben. Az énekesnõ megjelenése óta több tinédzser produkció jelent meg a hazai könnyûzenei életben. Hosszú idõ után Lola volt az elsõ tizenéves elõadó a honi popzenében, aki ilyen mértékû sikert tudhat magáénak. Két és fél év alatt szinte minden könnyûzenei díjat legalább két alkalommal nyert meg. A közönségsikert pedig mi sem bizonyítja jobban, mint elsõ nagykoncertje, ahol több mint 1100 hisztérikus tinédzser tombolt kedvencére. A számok nemcsak élõben, hanem például az on-line videomegosztókon is Lolát igazolják: "Mozdulj már" címû klipjét a YouTube-on eddig közel 700 ezer alkalommal nézték meg!

Az énekesnõ május 25-én, 20:00-tól a Petõfi Csarnok Szabadtéri színpadán ad újabb élõ nagykoncertet, ahová rengeteg tinit várnak a szervezõk. Aki a márciusi nagykoncertrõl lemaradt, bepótolhatja vagy bárki megismételheti az élményt!


Áprilisban mutatják be a Kis Vuk címû rajzfilmet: Lola és Som Krisztián éneklik a film "vége fõcímdalát". A filmet április 12-én láthatjuk elõször a filmvásznon a budapesti Corvin moziban!

Nyár végén jön az új Lola-dal!

Lola a nyarat pihenéssel, koncertekkel és új lemeze stúdiómunkálataival tölti. A friss nagylemezének elõkészülete már megkezdõdött, az elsõ dalok június elejére készülnek el. Az új anyag megszólalásában, stílusában eltérõ lesz az eddigiektõl: letisztult, finom, igényes zenei hangzást ígér az énekesnõ. Lola a gitárcentrikus popdalokat elektro hangzással vegyíti. Líraibb, mélyebb értelmû szövegek is várhatók, mind pozitív, életigenlõ gondolatokkal.

A dalok elrugaszkodnak majd az eddigi tini-rock hangulattól, és egy érettebb Lolát láthattunk viszont majd augusztusban. Az imidzset is teljes mértékben az új zenei irány határozza meg, amit a nyár vége felé már láthatunk a hölgytõl. A harmadik nagylemez elõfutára - azaz dala és klipje - 2008. augusztus végére várható.

Szólj hozzá!

Címkék: celeb magyar koncert sztár énekesnő

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr16407595

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása