HTML

Friss topikok

A Carrefour is belép a mobiltelefon piacra

2008.04.01. 09:09 bellini

Április 9-től a francia Carrefour is belép a mobiltelefon piacra, adja hírül a lengyel Polska napilap. A Carrefour elsőként a lengyel piacot kívánja meghódítani, a lap szerint a szolgáltató felhasználói ingyen SMS-t és lebeszélhetőségeket kapnak majd a hálózatban. Ezek mellet, ha a Carrefour üzleteiben vásárolnak, SIM kártyájukat is feltölthetik, egy perc beszélgetés ára 0,139 euróba kerül.

A Polska elemzői szerint a Carrefour lépésének köszönhetően jelentős, akár 10%-os áresés is esedékes a lengyel telekommunikációs piacon. Ez természetesen annak is köszönhető, hogy a Carrefour ügyfeleinek száma több száz ezerre tehető Lengyelországban, a hálózat csaknem 75 hypermarketet és 270 supermarketet üzemeltet az országban.

Az újságírók szerint a Tesco Lengyelország is saját mobiltelefon hálózatának kiépítését tervezi, hasonló tervekkel állt elő az Auchan is. Nem a Carrefour az első olyan üzletlánc amely elindítja mobiltelefonos szolgáltatását, a Polska lap szerint a Tesco hasonló üzletbe fogott Nagy-Britanniában, hálózatának csaknem 2 millió ügyfele van.

Szólj hozzá!

Címkék: mobil kütyü business

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr16406157

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása