HTML

Friss topikok

Elsa Valle köszönti a tavaszt

2008.03.31. 17:36 bellini

Elsa Valle és a Rumba Caliente tavaszköszöntő koncertet ad Budapesten a Kulteában 2008. április 10-én. A művésznő és zenekara fergeteges élő koncerttel ünnepli meg a napsütést és a salsa-t!

Egy kis történelem...

Elsa Valle a kubai Holguin nevű városban született, amely a sziget keleti részén fekszik. Ezt a térséget a "son bölcsőjének" szokás nevezni, mivel itt születtek a legnagyobb son énekesek, akik hozzájárultak a son történelméhez. Elsa híres zenész családból származik, ahol a nagyszülei és szülei egyaránt a zene ösvényére terelték Elsát és testvéreit. A legnevesebb iskolákba jártak, majd a végső tanulmányaikat Havanna híres Zeneakadémiáján fejezték be.

A jelen...

Elsa Valle jelenleg Európában él, ahol érkezése óta sikert arat, lemezeit a sajtó jó kritikákkal illeti. Elsa a zenéjével az összes zenei árnyalatot magába foglalja; egyben turbékoló, romantikus, szerelmes és kirobbanó. Szerzeményei tartalmazzák a legösszetettebb harmonikus kombinációkat, és a legkülönfélébb zenei formákat is. A kubai énekesnő koncertjein nagy hatással van a közönségre, nagyon jól uralja a színpadot, így az előadását kísérő zenészeket és a közönséget is magával ragadja művészetének varázsa.

Egy újabb kihívás!

Elsa Valle egy saját klubbot hozott létre a Kulteában, ahol minden Elsáról és Kubáról szól. A zenén kívül a táncot is az énekesnő koreografálja. Minden egyes alkalommal más és más vendégeket felvonultató izgalmas és színes estét láthatunk, hallhatunk ahol  a klubestek gerincét természetesen Elsa kompozíciói alkotják.

Elsa Valle és a Rumba Caliente tavaszköszöntő koncertje

Helyszín: Kultea Klub, Magyar Kereskedelmi és Vendéglátóipari Múzeum

(1051 Budapest, Szent István tér 15.) Időpont: 2008. április 10. 20.00

Szólj hozzá!

Címkék: celeb magyar koncert buli sztár énekesnő

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr57405262

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása