HTML

Friss topikok

BE MY DJ! STERBINSZKY AZ MTV-N!

2008.03.28. 15:57 bellini

Az új hazai zenetévé, a magyar MTV "Be My DJ" címû programja végre egy mûsor a DJ-szakmáról! A minden szombaton 20:30-tól, majd az ismétlésben vasárnap 15:30-kor képernyõre kerülõ mûsor vendége ezen a héten immár második alkalommal Sterbinszky!

Manapság kifejezetten divatos DJ-nek lenni, viszont lássuk be, a profi lemezlovasok száma messze kevesebb, mint azoké, akik annak vallják magukat. Nyilván nem attól lesz valaki jó diszkós, mert pózol a pult mögött, csápol a tömegnek, és ha éppen férfiú a delikvens, jól becsajozik minden buli alkalmával. A Te utad a profizmus! Ha kíváncsi vagy, mitõl lesz komoly szakmává a DJ-skedés, itt a remek lehetõség, hogy megtudd a Music Television 10 részes mûsorából. A Be My DJ félórás programjában DJ Mango, hazánk egyik legtechnikásabb lemezlovasa és különbözõ stílusokat képviselõ vendégei mutatják meg a szakma rejtelmeit minden szombat este 20:30-tól.

A március 29-i 4. adásban - az elsõ mûsorhoz hasonlóan - ismét DJ Sterbinszky lesz a meghívott lemezlovas, aki ezúttal a house mûfaj mélyebb rétegeibe vezeti be a nézõket, valamint azokról a ma Magyarországon igen különlegesnek számító technikai eszközökrõl beszél, amelyektõl még különlegesebbek az õ szettjei másokénál.

Az MTV ez utóbbiba is betekintést nyújt, hisz a csapat Sterby egyik legutóbbi fellépésén forgatott a közelmúltban - ebbõl is láthatunk részleteket hétvégén az adásban!

Szólj hozzá!

Címkék: tv celeb magyar buli party sztár

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr43400793

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása