HTML

Friss topikok

Október 28-án lép fel Budapesten a Queen

2008.03.27. 09:39 bellini

A Queen brit rockegyüttes október 28-án ad koncertet a Papp László Budapest Sportarénában - erősítette meg szerdán a koncertet szervező Live Nation Hungary iroda. Az együttes a Rock The Cosmos 2008 Concert Tour elnevezésű turnéja keretében érkezik. Paul Rodgers (korábban Free, Bad Company) énekel, Brian May gitározik, Roger Taylor dobol. A Queen a 70-es és 80-as évek egyik legsikeresebb zenekara, sikerrel ötvözték a pop- és rockzenei elemeket, fellépéseikkel pedig új mércét állítottak fel. Legnagyobb slágereik: a We Are the Champions, a We Will Rock You, a Radio Ga Ga, az I Want To Break Free, a Bohemian Rhapsody vagy a Who Wants To Live Forever.
 
Világszerte 150 millió albumot adtak el, Greatest Hits válogatáslemezük 27 millió példányban kelt el és 450 hétig szerepelt az angol albumlistán - az egyik legsikeresebb rocklemez lett a könnyűzene történetében.

Új lemezük várhatóan szeptember 1-jén jelenik meg, majd szeptember 16-án Moszkvából indul többhónapos turnéjuk, amelynek során október 28-án érkezik az együttes Budapestre. Koncertjükre április 5-től kaphatók a jegyek a Ticketpro hálózatában.

Forrás: MTI

1 komment

Címkék: koncert buli sztárok énekesek celebek együttesek

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr12398695

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gizus · http://www.mutermo.hu 2008.03.31. 13:32:21

Sziasztok!!
Köszönöm ezt a csodálatos hírt :Jön a Queen Magyarországra!!Nagyon jól kedvem lett,széppé tettétek a napom.Freddye Drága mennyire szerette Budapestet,sztem lélekben itt lesz velünk :)
Mégyegyszer nagyon köszönöm a hírt és várom a felejthetetlen Queen -t!
süti beállítások módosítása