HTML

Friss topikok

Gyomorgyűrűt kapott az énekes

2008.03.26. 10:05 bellini

Emilio túlvan a számára életmentőnek számító gyomorgyűrű-beültetésen, s így alig egy héttel a műtét után, már érzi a változásokat a testén. A népszerű énekes nem szégyelli, más módszerrel egyszerűen nem sikerült hatékonyan fogyókúráznia. Bende János doktor úr segítségével Emilio most végre elérheti 80-90 kilós „álomsúlyát”.

Négy hétig nem ehetek semmi szilárd táplálékot, csak folyadékot ihatok – kezdett mesélni Emilio. – A doktor úr eddigi tapasztalatai szerint az első hónapban közel tizenöt kilótól tud megszabadulni a páciens. Ha nálam is minden a tervek szerint alakul, akkor négy hét múlva végre, hosszú évek után megvehetem első kondibérletemet, s sportolhatok újra.

Emilio mindig is nyíltan vállalta, hogy gyermekkora óta harcol a kilókkal. Az énekes minden divatos és kevésbé ismert módszert kipróbált, fogyókúrás rendszerek sorát tesztelte, igénybe vette dietetikus segítségét, kipróbált fogyasztó gépet, és számtalan diétát, az Atkins-módszertől kezdve az Update rendszerig. A Nagy Fogyás című műsor sztárvendégeként egy hétig, példaértékűen végezte Béres Alexandra csapatának tagjaként a versenyzőknek kiadott feladatokat.

Emilio túlsúlya már komolyan veszélyeztette egészségét. A légzészavarok, az éjszakai fel-felhorkanások a szívinfarktus előjelei. Ilyen mértékű elhízásnál már a szívgyógyszerek sem hatékonyak. Most, hogy Emilio megkapta ezt, a nővérkék által csak belső nadrágszíjként becézett eszközt, életminősége nagyban javul majd – tudtuk meg dr. Bende János sebész főorvostól. – Esetében már nem az esztétika miatt volt fontos, hogy elvégezzük a beavatkozást, sokkal inkább, hogy a társbetegségek, mint a magas vérnyomás, a cukorbetegség kialakulásának rizikóját csökkentsük. Emilionak mostantól négy hétig folyékony diétát kell tartania. Tejet, ivójoghurtot, tejeskávét, capuccinót, leveseket természetesen cukor nélkül fogyaszthat, viszont, ha szilárd tápanyagot vesz magához, akkor még a fulladás veszélye is fennáll.

Emilio megígérte magának és családjának, hogy amint elkészül legújabb lemeze, egészsége megőrzése érdekében is komoly lépéseket tesz. Nos, a lemez lassan a boltokban, az énekes pedig túl az operáción, bizakodva áll új, kényelmesebb és egészségesebb élete kapujában.

Szólj hozzá!

Címkék: celeb magyar bulvár pletyka énekes sztár

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr87397138

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása