HTML

Friss topikok

A Mazda 2 lett a 2008-as év autója

2008.03.21. 13:37 bellini

A Mazda 2-t, amelyet a japán piacon mindenki csak Mazda Demionak ismer, nevezték ki a 2008-as év autójának, a New Yorkban megrendezésre került Nemzetközi Autószalon keretén belül.

A Mazda 2. gépjárművet választották a 2008-as év autójának a New Yorki Nemzetközi Autószalon keretén belül. A Mazda ezzel kiütötte a Ford Mondeo-t és a Mercedes C Class-t.

A Mada Motor Europe GmbH szerint a versenybe 39 autót neveztek be a világ összes tájáról. A szakmai zsűri véleménye alapján desing téren a Mazda 2 elnyerte a legjobb elismerést az Audi R8 ls a Volvo C30-al egyetemben.

Az Év autója díjat 2004 óta választja ki egy szakmai zsűri. A 47 tagból álló zsűri titkos szavazás keretén belül választja ki minden évben az év autóját.

Szólj hozzá!

Címkék: esemény hír autó business

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr47390838

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása