HTML

Friss topikok

Magyar táncos főszerepben Berlinben

2008.03.17. 12:24 bellini

Budapest, 2008. március 17. - Budapest után, Berlinben is táncos főszerepet kapott Baranya Dávid, a Vámpírok Bája musicalben. A fiatal előadóművész lehetősége mindenképpen rendkívüli, hiszen eredeti szerződése szerint tánckarba kérték fel, és csak alkalmanként helyettesíteni a „Fehér Vámpírt” alakító táncművészt.

2008. február 28-án nyílt először lehetősége Dávidnak, hogy magára öltse a Fehér Vámpír jelmezét Berlinben. Ekkor még nem tudta, hogy a soron következő előadás, további 12 alkalommal ajándékozza meg március 18-tól. ”Nagyon örültem a lehetőségnek. Fel voltam készülve, hogy néha helyettesítenem kell, de arra, hogy március közepétől megkapom a szerepet, ...nem gondoltam volna. Megtiszteltetésnek érzem, és igyekszem a budapesti produkcióhoz méltón, legjobb tudásom szerint táncolni. ” – mesélte élményeit Dávid.

A művész sikere hamar eljutott Magyarországra az itthoni Vámpírok Bálja musical produceréhez, Dr. Simon Edithez. „Büszkék vagyunk Dávidra, hogy a budapesti Vámpírok Báljában nyújtott kimagasló alakítása után a berlini közönséget is elbűvölte. Dávid is bebizonyította, hogy a musical műfajában magyar művészek képesek világszínvonalon teljesíteni.” - nyilatkozta dr. Simon Edit.

Baranya Dávid június 7-től látható Magyarországon a Vámpírok Bálja musicalben, de tavasszal versenyek, nyáron pedig további produkciók várnak rá, amelyekről hamarosan hallani lehet majd.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr43384393

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása