HTML

Friss topikok

Lola rajongói megtöltötték a Petőfi Csarnokot

2008.03.11. 11:57 bellini

Kicsik-nagyok, fiúk-lányok csápoltak teljes erőbedobással Lola első, élő nagykoncertjén. Pénteken hét órára megtelt a Petőfi Csarnok.


Az ember nem lehetett elég fiatal, Lola közönsége között igenis túlkorosnak érezte magát. Az átlagéletkort talán a szintén fiatal szülők emelték, akik Lola- és Sims-rajongó gyermeküket kísérték el a koncertre.

Igazi nagyszabású élőkoncerttel rukkolt elő a fiatal énekesnő Lola. A Petőfi Csarnok minden előzetes várakozást felülmúlva, színültig megtelt. A különleges, félsziget formájú színpad közelében annyian tömörültek, hogy egy gombostűt sem lehetett volna leejteni. Kisírt szemű kislányok, a dalszövegeket kívülről fújó fiatal srácok tapsoltak, énekeltek, táncoltak, sikítottak Lola dalaira.


A zsenge korú énekesnő első élőkoncertjére befutott sztárok, komoly zenekarok tagjai is kíváncsiak voltak. A VIP-teremben gratulált Lolának a Sugarloaf zenekar, a Hooligansből Tóth Tibi, a Fiestából Knapik Tomi, a Groovehouse, de kíváncsi volt a koncertre a Unique zenekar , a No Thanx együttes gitárosa, Csánk Peti és a Kozmixos Lala is. A rendezvényről nem hiányozhattak a Rakonczai-testvérek, akik rendszeresen együtt dolgoznak Lolával, s Steiner Kristóf sem, akivel az énekesnő viszonya szinte testvérinek mondható: Lola ugyanis már dalt is írt a Viva egykori műsorvezetőjének.


A Lola-koncert vendégelőadójaként Tóth Gabi is színpadra lépett. A két lány fergeteges előadása minden maradék könnyet kisajtolt a színpad előtt sikongató tinilányok és fiúk szeméből. Megnyugvást csak a csarnok előterében felállított Sims-házak látogatása hozott. Ott kicsit leereszthettek a fiatal rajongók, némi játék, s egy üdítő után rohanhattak is vissza a küzdőtérre énekelni, táncolni, bulizni életük talán első igazi nagykoncertjén.


Az Electronic Arts jóvoltából rendkívüli ajándékkal kedveskedett Lola rajongóinak. Aki belépőjegyet vásárolt, ajándékba kapott egy The Sims Kertvárosi Krónikák bónusz lemezt. A demot kifejezetten erre az alkalomra készítették el, mely nem került kereskedelmi forgalomba, így ehhez a trendi The Sims DVD-hez csak így juthattak hozzá a rajongók.

Szólj hozzá!

Címkék: zene celeb magyar koncert buli sztár énekesnő

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr67375802

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása