HTML

Friss topikok

DOBRÁDY ÁKOS - HALGASS A SZÍVEDRE. Már megjelent az új sláger!

2008.03.07. 12:48 bellini

A napokban megjelent Dobrády Ákos új maxilemeze "Hallgass a szívedre" címmel. A dal a "Fekete Gyémánt" címû albumról került a kislemezre, mely egyben az utolsó errõl a korongról.

Ákos szíve csücske ez a dal hangulatának és szövegvilágának köszönhetõen, amelybõl több rádiós változat készült, végül a Szabó Zé által készített mixre esett a választás. Az újragondolt feldolgozás követi a mai trendeket, s az eredeti és kicsit melankolikus dallamvilágnak a lendületesebb tempó új energiát kölcsönöz. Ezt az energiát érezheti és láthatja a közönség a március 15-i Symbol Budapest-beli klubkoncerten, ahol Ákos és zenekara elõször mutatja be a dalt élõben.

A koncert sztárvendégei lesznek Roy és Szorcsik Viki, akikkel Ákos nemrégiben Jordániában töltött el egy hetet egy szervezett út keretében. A nyaralás során szoros barátságot kötöttek, és Ákos meghívásának örömmel tettek eleget.

Szólj hozzá!

Címkék: média zene magyar énekes megjelent

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr73369820

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása