HTML

Friss topikok

Görög Zita levette a lábáról Csordás Tibit

2008.03.04. 12:07 bellini

Márciustól a Szexi vagy nem műsorban láthatjuk zsűrizni Csordás Tibit, Majkát és Görög Zitát.

A finom szépség, Görög Zita, a hazai latinzene koronázatlan királya, Csordás Tibi és a nagyszájú rapper, Majka érdekes hármast alkot, azonban a forgatások során kiderült: remekül kiegészítik egymást.

A VIVA közkedvelt showműsorának második évadja március harmadikától kerül adásba, melyben Csordás Tibi és Majka egy igazi szépséggel vállvetve mustrálja a szereplésre vágyó fiatalokat, őket a műsorvezetői poszton Zola segíti.

A képernyőn ugyanis a szépségverseny indulói sokat megmutatnak magukból, hiszen nemcsak ruhában, de lenge fehérneműben is végigvonulnak a kifutón. A döntnökök királynője Görög Zita, aki remekül ellensúlyozza társai olykor igen kritikus megnyilvánulásait. A srácok remekül megtalálták a közös hangot, és nagy örömmel mustrálják a fürdőruhás hölgyeket, teszik mindezt rendkívül viccesen és jó hangulatban.

„Remek volt velük dolgozni, Zita nemcsak hihetetlenül gyönyörű, de rendkívül okos és intelligens nő, aki bizony időnként felhívta a figyelmünket arra, hogy ne egyoldalúan csak a külső alapján ítéljünk. Bár a tanácsát nem mindig fogadtuk meg maradéktalanul, azt azért elárulom, hogy teljesen levett minket a lábunkról. Majkával és Zolával pedig valóban nagyon egymásra találtunk, remekül szórakoztunk.” – mondta Csordás Tibi, akitől megtudtuk: a műsor adásba kerülésekor várhatóan a Fiesta új lemeze is megjelenik.

A műsort minden hétköznap 18.30 órától láthatják a nézők a VIVA műsorán.

1 komment

Címkék: média tv magyar bulvár sztárok hírességek celebbek

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr36364913

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Meizner Evelin 2008.07.18. 12:16:48

Sziasztok!IMÁDOM CSORDÁS TIBIT!!!!MÁR VOLTAM EGY CSOMÓ KONCERTJÉN IS!!ÉS ADTAM NEKI, EGY TÖK ARI MACIT, AMIT REMÉLEM ELIS TETT!!!!:P:):D
süti beállítások módosítása