HTML

Friss topikok

Dubaiba költözik Pflum Orsi?

2008.03.04. 18:00 bellini

Amr Mostafa és Pflum Orsi duettje, a Két táj, két szív nemcsak Magyarországon, hanem keleten is közkedvelt. A hölgy előadó nem titkolja: bejön neki az arab világ.

- Nem okozott gondot megbarátkozni vele, mert szépnek találom az arab nyelvet. – kezdte válaszát az énekesnő. - Igaz, én egyelőre még nem énekelek arabul, de tervezem, hogy megtanulok néhány dalt. Egy-két szót már elsajátítottam és rendszeresen foglalkozom azzal, hogy magával a nyelvvel is közelebbről megismerkedjek.

A művésznő elárulta, hogy az egyre nagyobb népszerségnek örvendő Két táj, két szív slágerben azért nem énekel arabul, mert nem tudná akcentus nélkül elénekelni a sorait.
- Valószínű, hogy soha nem fogok kizárólag arabul dalolni, de lassan 1-1 arab sort be-be csempésznék a felvételekbe. Majd megkérek egy anyanyelvűt, hogy foglalkozzon a kiejtésemmel.

Érdekes, hogy Orsi és Mostafa slágerében az arab szöveg is a szerelemről szól, arról, hogy mindegy ki hol él a világban, a távolság nem akadály. Egymásnak énekelünk szerelmes szavakat, mondatokat, kérdéseket, válaszokat, akkor is, ha oly sok kilométer választ el minket a másiktól.

Orsi nem titkolja, hogy olyannyira bejön neki az arab kultúra, ha ötös találata lenne a lottón venne egy lakást Dubaiban és el tudná képzelni hogy akár szívesen ki is költözne az Egyesült Arab Emirátusokba a hideg téli hónapokra. Egy biztos a csinos énekesnő a következő tíz év nagy részét Magyarországon szeretné leélni.

Szólj hozzá!

Címkék: zene celeb magyar bulvár sztár énekesnő

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr23365505

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása