HTML

Friss topikok

Liptai Claudia szerint Rákóczi Feri a nyerő

2008.03.03. 17:59 bellini

Február a bajusz hónapja volt, ennek okán rendhagyó versenyt rendeztek népszerű reggeli műsorvezetők. Rákóczi Ferenc, Lovász László és Papp Gergely szőrcsatáját egy igazán különleges műsorszámmal, ’élő adásban borotválással’ zárták le.

 

Bajusznövesztő verseny keretében csaptak össze a korán kelő műsorvezetők, a bajusz havának apropóján, amelynek egy nyilvános borotválás vetett véget. A fiúkat a Mokkában Zsidró Tamásék szabadították meg arcszőrzetüktől.

A mérkőzést a Danubius Csili műsorvezetői, Rákóczi Feri és Lovász László hirdették meg február elején, majd mikor felfedezték, hogy Pimasz Úr is bajszot kezd növeszteni, felkérték, hogy szálljon be a versenybe. Gergő természetesen örömmel csatlakozott a rádiósokhoz, akikkel egy teljes hónapig növesztették ajakszőrüket.

Bár mindhárom fiú remek látványt nyújtott, Liptai Claudia szerint Rákóczi Feri bajusza volt a legszebb, aki egyébként a Danubius Rádió szavazásán is a maga mögé utasította műsorvezetőtársát, Lovász Lacit.












Az az igazság, hogy Laci és Gergő megfutamodott. Mindketten levágták a bajszukat a hónap utolsó napján. Nekem bejön, sőt miután Claudia szerint is remekül áll, úgy döntöttem, egyelőre megtartom. Mert bevallom, Claudia véleménye igen sokat számít nekem. Gergő egyébként megbánta, sőt megfogadta, hogy visszanöveszti.  - mondta kárörvendően a nyertes.

Szólj hozzá!

Címkék: magyar bulvár sztárok hírességek celebek

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr65363792

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása