HTML

Friss topikok

Horoszkóp 2008.03.03 - 2008.03.10.

2008.03.03. 10:35 bellini

KOS (március 21. - április 20): Ezekben a napokban a Kosokat elönti a romantika, mély tervezgetésbe kezdenek, egyszóval a felhők felett járnak. Nincs ebben semmi rossz, de figyeljenek egy kicsit jobban oda, mert az álmodozásnak anyagi veszteségei is lehetnek. Társadalmi szinten ezen a héten megkapja embereit, ezért a következő hét jó lesz arra, hogy kimozduljon.
A szerelemben úgy érzi szerelmét muszáj elárasztania kis ajándékokkal.

Drágakő: ametiszt, gyémánt
Kedvező nap: kedd
Szerencseszám: 6 és 7
Szín: piros


BIKA (április 21. - május 20) : A Bikák ezen a héten nehezebb kommunikációs készséggel rendelkeznek. Gondok akadhatnak a szerelem és kapcsolat terén. A nehézkes kommunikáció nem jelent épp feltétlenül veszekedéseket, inkább nehezen tudnak közös döntéseket hozni. Sok diplomáciai megfontolás szükséges. Az egyedülállóaknak sem hoz sok jót ez a hét, de a flörtben szerencséjük lesz. A hét vége felé jó hírt kapnak.

Drágakő: zafír
Kedvező nap: péntek
Szerencseszám: 1 és 9
Szín: kék


IKREK (május 21. - június 21) : A melankolikus állapot, amelyben az Ikrek vannak csak egy dolognak tudhatóak be: a szerelemnek. Annak ellenére, hogy körülrajongják, és sok alkalom lesz a flörtölésre is, ők csakis az igazi szerelem felé fordítják figyelmüket. Ez nem azt jelenti, hogy a felhők felett lebegnek. Legyenek figyelmesek az élet más területeire is, mert a rózsaszín köd elvonhatja figyelmüket nagy lehetőségek elől.

Drágakő: smaragd
Kedvező nap: szerda
Szerencseszám: 3 és 4
Szín: arany és szürke


RÁK (június 22. - július 22) : A Rákok számára ez a hét több konfliktus helyzetet hozhat, úgy a munkahelyen, akárcsak a párkapcsolatban. Lesz majd egy olyan időszak is, amikor elfeledkeznek minden diplomáciai megnyilvánulásról. Ha konfliktusba keverednek, jó ha hagyják magukat. Szakmai téren kitűnő lehetőségek adódhatnak, de vigyázzanak, fő az elővigyázatosság. Annak ellenére, hogy a hét nem lesz a legkitűnőbb, pénz terén szerencsés időszak érkezik.

Drágakő: gyöngy  
Kedvező nap: péntek  
Szerencseszám: 3 és 8   
Szín: arany és fehér


OROSZLÁN (július 23. - augusztus 23) : Jelentős változások hete következik az Oroszlán jegyűeknek. Itt az idő, hogy átgondolja egy új munkahely lehetőségét, vagy egy szerelmi kapcsolat befejezését. Talán jó volna elkezdeni egy új tanfolyamot, egyszóval, hosszú távon jelentős változásokra van szükség.
A hét végére egy hivatalos eseményre lesz hivatalos, egy érzelmi meglepetésben is része lehet.

Drágakő: rubin  
Kedvező nap: vasárnap
Szerencseszám: 5 és 8
Szín: arany


SZŰZ (augusztus 24. - szeptember 23) : A Szűz jegyűek ezen a héten sok figyelmet tanúsítanak a karrierjükre, mérlegelni fogják esélyeiket és egyetlen lehetőséget sem fognak elhalasztani. A szerencse a pártjukat fogja. Egy kisebb konfliktus adódhat a hét közepe felé, amiből sikeresen fognak kilépni. A párkapcsolatban élők több figyelmet szentelnek majd a szerelemnek, az egyedülállók komoly keresésbe kezdenek.

Drágakő: rubin  
Kedvező nap: szerda
Szerencseszám: 4 és 8
Szín: szürke

MÉRLEG (szeptember 24. - október 23) : Ez a hét nem lesz meglepetésekkel teli, ami nem azt jelenti, hogy nem lesz egy jó hét. A munka lesz a figyelmük központjában, jelentős sikereket érnek majd el, főleg pénzügyi téren. A párkapcsolatban élők harmóniában és csendes környezetben élnek, ami tovább fokozza a szakmai teljesítményekben átélt örömöket.
Legyenek egy kicsivel figyelmesek a kapcsolatukban: egy kis ajándék vagy éppen egy bók is megteszi.

Drágakő: smaragd
Kedvező nap: péntek
Szerencseszám: 6 és 9
Szín: pasztelkék


SKORPIÓ (október 24. - november 22) : A Skorpiók számára ez a hét a párkapcsolati gondokkal telik, ez elvonja figyelmüket a munkától és a társadalomtól. Teljesítményük igencsak alacsony szinten lesz ezen a héten, mert minden gondolatukat a kapcsolatukra összpontosítsák, ezzel ott is gondokat okoznak, ahol eddig nem volt semmi probléma. Eléggé kaotikus hét következik.

Drágakő: topáz  
Kedvező nap: kedd
Szerencseszám: 3 és 5
Szín: sötét piros


NYILAS (november 23. - december 21) : A Nyilasok lázasak készülődnek egy eseményre, ami lehet vizsga, interjú vagy egy költözés. Energiájuk bőven lesz, az új események pedig minden figyelmüket lekötik, ezért nagyon komolyan koncentrálnak. Az odaadásuk azonban meghozza a gyümölcsét. A hét vége felé kellemes kikapcsolódásban lesz részül családjuk körében.

Drágakő:  türkiz
Kedvező nap: csütörtök
Szerencseszám: 2 és 7
Szín: bíbor


BAK (december 22. - január 20) : Ez a hét munkakerüléssel telik a Bakok számára. Nagyobb figyelmet kapnak partnerüktől, akár egy kellemes hétvégére is számíthatnak, ez viszont meghozza a jókedvüket. Az elkövetkező hét nem a legjobb időszak a tranzakciók és a befektetések számára, ezért elégedjenek meg egyelőre azzal amijük van.

Drágakő:  kvarc
Kedvező nap: szombat
Szerencseszám: 1 és 3
Szín: sötét zöld, fekete


VÍZÖNTŐ (január 21. - február 20) : A Vízöntő jegyében születettek egészsége ezen a héten hagy némi kívánnivalót. Vigyázzanak a fertőzésekre és a megfázásokra. A betegségek ellenére a szerelemben szép és fényes időszak következik, elég energiájuk lesz áthidalni a nehézségeket. Legyenek nagyon figyelmesek a munkában.

Drágakő:  gránit, ametiszt
Kedvező nap: szombat
Szerencseszám: 4 és 8
Szín: kék, zöld


HALAK (február 21.- március 20) : Egy váratlan hátbatámadás kedvüket szegheti a hét elején. Ez lehet egy rossz irányú pletyka vagy rossz megjegyzés a hátuk mögött. Egy biztos a Halak jegyében születettek rosszul érik emiatt magukat, legnagyobb részben úgy gondolják ezt meg kell bosszulni.
A párkapcsolatban megértésre, támaszra találnak.

Drágakő:  rubint
Kedvező nap: vasárnap
Szerencseszám: 5 és 9
Szín: sárga, narancssárga

Szólj hozzá!

Címkék: horoszkóp

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr75363104

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása