HTML

Friss topikok

30-ik alkalommal rendezik meg a Hollywood-i Jazz Fesztivált

2008.02.29. 15:14 bellini

Bill Crosby színész és a Grammy díjas Herbie Hancock lesz idén a Hollywood-i Jazz Fesztivál két házigazdája, melyet 30-ik alkalommal rendez meg a Playboy tulajdonosa.

Az idei év eseményét is Hugh Hefner, a Playboy alapítója rendezi, a fesztivál programját a híres nyuszis magazin tulajdonosának, Beverly Hills-i villájában hirdették ki.

"Amikor Hefner még csak álmodozott a magazinról, már ismerte a jazz zenét és tisztelte. Így a magazin kiadásakor a jazz már itt volt. A jazz nem újdonság a Playboy számára" - nyilatkozta Bill Cosby.

Herbie Hancock szerint a Jazz Fesztivál azért is fontos, mert már Los Angeles, sőt egész Amerika szimbólumává vált.

"Eredetileg egyetlen eseményt akartam csinálni, de aztán annyira népszerű lett, hogy íme már 30 éve megrendezzük" - nyilatkozta büszkén Hugh Hefner. A híres jazz fesztivál június 14-15. között kerül megrendezésre.

Szólj hozzá!

Címkék: zene hír sztárok fesztívál énekesek celebek együttesek

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr50359512

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása